Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mlody_18

Mialem szanse poznac kilka dziewczyn. Stchorzylem :(

Polecane posty

Czesc. 5 kolezanek mialo impreze w domu w srod nich byla dziewczyna mojego kolegi. Wlasnie ona napisala do niego sms'a zebysmy wpadli do nich to sie napijemy. Tak wiec on mnie namowil i napisal, ze zaraz wpadniemy. Jak juz bylem obok drzwi stchorzylem i zwialem do domu a slychac bylo, ze dziewczyny wstawione. Tak wiec nie dosc, ze nie poznalem zadnej to jeszcze wyszedlem na debila. Dlaczego jestem taki niesmialy!? ;(

Gość Apasz
Przejdzie Ci z wiekiem :)

Ale ja juz mam 18 lat :( Nigdy sie nawet do dziewczyny nie odezwalem. To strasznie boli bo chcialbym sobie juz na to pozwolic ;(

Gość dropsa
Odpowiedz sobie sam na pytanie co Cię powstrzymuje przed zagadaniem do dziewczyny. Czego się boisz?

Gość król królestwa
a pijana dziewczyna to łatwiejszy cel jest. nawet jakbyś walnął gafę to pewnie one by tego nie pamiętały...

Gość iwonka2999292
młody skad jestes

Z Krakowa. Boje sie, ze nie bede wiedzial co powiedziec, wyglupie, wyjde na glupka :( Nie moge z tym sobie poradzic. Podobno antydepresanty pomagaja na fobie spoleczna wiec nie wiem czy nie bede takowych zazywal (Mama kiedys uzywala i zostalo troche w domu).

Gość Zuzanna Amelia & 1
Nic sie nie stalo. Po prostu jesli jestes tak niesmialy jak piszesz to nagly wyskok na impreze z 5-ma dziewczynami to troche za duza porcja jak dla Ciebie na pierwszy raz. Zacznij od czegos mniejszego, drobniejszego.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Frodo - jak Twoja randka ?

Jeszcze jutro mam okazje pojechac z 3 kolegami i 2 nieznajomymi mi dziewczynami na dzialke na noc. Ale chyba tez nie pojade, nie dam rady tego przezyc : /

Gość Zuzanna Amelia & 1
Mlody - nic na sile. Jak sie nie czujesz to nie jedz. Niesmialosc pokonuje sie powoli.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Nie odkladac calkowicie tylko zmniejszyc porcje.

Zuza Mi się raz udało na trzeźwo zagadać do obcej dziewczyny ( ale nie bajera tylko kilka pytań dt miasta ) jak byłem w obcym mieście. Nie u siebie, to łatwiej.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Frodo - ile Ty masz wlasciwie lat ? I jak jest teraz ?

Wlasnie. Czuje, ze bede to odkladal w wiecznosc. Do psychoterapeuty to sie wstydze isc z takim porblemem bo mi jeszcze jakas dziewczyne przydziela do pogawedek :o Pozostaja mi chyba antydepresanty tylko po tym nie mozna prowadzic samochodow wiec mnie troche to zniecheca :( Parszywe zycie

Gość Zuzanna Amelia & 1
15:22 [zgłoś do usunięcia] Looooser Bez przesady, kobiety nie gryzą. Hmmm... jestes pewien ?

Gość Zuzanna Amelia & 1
No widzisz Mlody ? Zaczelo sie niewinnie a tu juz gryzc chca. Normalna perwersja.

Czyli dobrze, ze nie poszedlem bo bym nie wrocil? :D Jutro sie nadaza dobra okazja bo 2 dziewczyny i 3 kolegow, tak wiec jakby cos nie szlo to i tak zagine w tlumie :) Jednak nie dam rady :o