Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet_neta

Ombre- rozjaśnianie końcówek

Polecane posty

Gość sweet_neta

No własnie chce sobie takie coś zafundować, i wiem że wiele dziewczyn robi to w domu ;) jak sobie poczytałam cenniki salonów fryzjerskich za takie usługi to normalnie rozbolała mnie głowa, no bo czy rozjaśnienie końcówek to rzecz warta zapłacenia średnio 150 zł ? Dlatego postanowiłam zrobić to sama lub z koleżanką w domu (bo jak wcześniej wspominałam wiele dziewczyn tak robi i im wychodzi) tylko teraz moje pytanie jakich kosmetyków użyć ? Mam ciemno brązowe włosy, i nie chcę mieć tych końcówek takich totalnie blond tylko taki powiedzmy bardzo jasny brąz (dam link do zdjęcia na dole postu) i czego użyć, jak długo trzymać, co będzie lepsze rozjaśniacz a może jakaś farba ? Czy robiłyście takie coś, jeśli coś wiecie to proszę o radę ;)) tutaj link: http://images.wikia.com/haircolor/images/9/95/Ashlee-Simpson-Ombre-Hair-Color.jpeg

Gość ag23
Mi robila kolezanka w domu zwyklym rozjasniaczem, tyle ze ja mam czarne farbowane wlosy i musialam to powtarzać 2 razy i bardzo dlugo trzymac pod folią ale wyszlo super, kolor jasny brąz :) jednak teraz to juz tego za bardzo nie polecam bo wyszlo juz z mody ja robilam jakis rok temu i po jakis 3 miesiacach znowu sie farbnelam na jednolity kolor :)

Gość sweet_neta
zapomniałam dodać, że chodzi mi o włosy łonowe