Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukającąukraina

Jak Szukać pracy na ukrainie

Polecane posty

Gość szukającąukraina

Kochani doradźcie mi akurat mi się zaczęły wakacje i niemam co z tym czasem zrobić więc wpadłam na pomysł pojechać do pracy na ukrainę. moge pracować jako sprzątaczka albo kelnerrka żadnej pracy sie nie boje. tylko nie ma żadnych agencji pracy co tam rekrutują :(. tylko do samych dziadowskich krajów.

rzeczywisice na ukrainie jest deficyt bo ukrainskie sprzataczki pracuja w polsce takze gratuluje pomyslowosci, trzeba wypelnic dziure w gospodarce :)

Gość szukającąukraina
przynajmniej bezpiecznie jechać na ukraine a do innych dzikich krajów jak holandia to bym sie bała.podobno tam polaków strasznie wyzyskują i nie wypłacają pensji. więc wole ukrainę bo wiem jak tam jest. i mam najbliżej :). tylko nie wiem jak znaleźć tam pracę dlatego zapytałam tu.

Gość zapytaj wojewodzkiego
kuba sie zna na ukrainkach :D

Gość szukającąukraina
wojewódzki to świnia a panie z ukrainy sprzątają w warszawie za takie kwoty że i pewnie polce by się to opłacało. to gdzie mam jechać jak nie na ukrainę. do holandii się boje bo tam strach jechać przez polskie agencje. do anglii nie chce bo tam syf do niemiec też nie.niepodoba mi się. więc pozostaje ukraina ale nikt mi nie powiedział nadal jak szukać tam pracy.

malo chyba o ukrainie wiesz zeby chcesz tam jechac do pracy jako sprzataczka, powiedz no ty ile zarobisz tam? jakiej wyplaty oczekujesz??

Gość bringoo
lepiej w Polsce już sprzątać

Gość tomecetylko
ale slonko jej przygrzalo za 10$ pracowac?? hmmm a mieszkac gdzie chcesz? mam nadz, z e to prowo

Gość szukającąukraina
plenerowa byłam na ukrainie i widziałam teraz naprawdę sie zmieniło w związku z euro 2012 tam. a ja bym mogła wszystko robić tam. a do holandii ,belgii , angli itp. się boje jechać bo tam masa polaków co oszukują innych i podobno wyzyskują a na ukrainie sie szanuje człowieka.

tak, w zwiazku z euro zrobila sie jeszcze wieksza dziura budzetowa.. moze i sie zmienilo ale na gorsze. po euro zostaja dlugi, na tym sie nie zarabia. juz lepiej siedz w tej polsce jak tak malo wiesz. polska nieporownywalnie jest lepszym krajem.

Gość hfgh
dziewczyno ale masz pojecie .... pogratulowac...

Gość szukającąukraina
czy ja wiem czy tak super jest w polsce ni to dobrze ni źle. średnio się żyje mi. na ten pomysł wpadłam już dawno ale nigdy nie miałam czasu na realizację jego a teraz akurat mi się wakacje zaczęły i myślałam by sobie dorobić w tym kraju.ale skoro tak odradzacie ukrainę to może coś na słowacji czy w czechach polecicie. bo dalej to się troche boję.

nie pisalam, ze w polsce jest super, tylko ze na ukrainie jest gorzej. wymysl jakis inny kraj skoro ci nie zalezy jakim jezykiem bedziesz sie w nim poslugiwala, moze skandynawia?

Gość szukającąukraina
raczej mi zależy ,gdyż w skandynawii wogóle bym sie nie umiała dogadać i nigdy tam nie byłam, a czechy i słowacja.

Gość little Jimmy
ja mam lepsza propozycje, jedz od razu do Somalii do pracy, po co bedziesz sie na Ukraine rozdrabnial

lepiej jedź do wielkiej brytanii do biednego szeregowca mieszkać i dziadować za groszę.Ukraina przy tym syfie to pikuś nie bez powodu się nazwali UK. jednak ukraińców prześcignęli w biedzie i dziadostwie.

Gość do nielubieuk
czego sie nacpales, ja tez chce

Gość szukającąukraina
bella zapytałam jak szukać pracy na ukrainie. i takiej odpowiedzi się spodziewałam a nie obrazania i śmiania się.

Gość Prawie ukrainiec
Byłem wielokrotnie na Ukrainie, nie widziałem specjalnego problemu ze znalezieniem pracy wisi wiele ogłoszeń, jak ktoś chce robić za 1200 UAH, proszę bardzo. Jeśli jedziesz robić interesy to zarobisz więcej niż na Zachodzie.

Gość gość
ona tak na uk mowi debilka