Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szary Parasol

Czy byłabyś zainteresowana takim chłopakiem?

Polecane posty

Rozmawiasz z, bądź co bądź, kobietą i nie spodziewasz się materialistycznego podejścia, o naiwny... Zależy czyje przyjemności się spełnia.

Widzę, że na Twojej wycieraczce przed drzwiami pantofel będzie leżał:P

Gość Szary Parasol
O... może rzeczywiście jednak jest dla mnie nadzieja, skoro po parunastu zdaniach jakaś kobieta zaczyna myśleć, że da się mnie zmienić. To już prawie jak ostatnia prosta do małżeństwa;) A co do materializmu? Przykro mi, ale chyba moja psychika niestety została dogłębnie skażona tymi wszystkimi komediami romantycznymi, które oglądam w długie samotne wieczory, skrycie marząc o "prawdziwej miłości";) A wyrazem mojego konformizmu niech będzie fakt, że mam nadzieję iż żadna kobieta nie postanowi mnie jednak uświadomić że tkwię w błędzie:)

Gość Wizytówki na drzwiach
:D halo kolego pobudka ja ci tu nie oferuję relacji prowadzącej do małżeństwa tylko terapię przystosowawczą do społeczeństwa :D

Gość Szary Parasol
To miałbyć żart, coż nigdy nie byłem w tym dobry. Naprawdę nie słyszałaś takiego pięknego przysłowia: "Kobieta ma nadzieję, że po ślubie mężczyżna się zmieni, a on się nie zmienia. Mężczyzna ma nadzieję, że po ślubie kobieta się nie zmieni, a ona się zmienia". Kiedyś może to zbadam dokładniej:) Ciągle jednak nie mam pojęcia o jakiej terapii mówisz:)

Rozumiem, że to była ładna metafora samotnego wieczoru na redtube?:P No, dyplomatą to owszem jesteś.

Gość Szary Parasol
Widzisz? I to jest właśnie stereotypowe myślenie, że facet musi oglądać RedTube. A może ja naprawdę oglądam "Rozważną i Romantyczną' czekając na mojego pana Darcy'ego, który przybędzie na białym koniu i mnie uratuje:P

życie mnie nauczyło, że nadzieja jest matką głupich, w dodatku bardzo płodną ;) Ciągle jednak nie mam pojęcia o jakiej terapii mówisz jest ci dobrze w tej skorupie?

To jest rzeczywistość nie stereotypy :P Skoro czekasz na pana Darcy'ego to lepiej zmień tytuł na "Czy byłbyś zainteresowany takim chłopakiem?":classic_cool:

Gość Szary Parasol
Wszyscy, którzy mnie znają wiedzą, że jest mi wygodnie i że nigdy nie miałem jakichś szczególnych wymagań. Tylko, po prostu, czasem przeraża człowieka właśnie ten brak zmian i perspektyw na przyszłość, że zawsze wszystko będzie tak samo. Tyle;)

Gość Szary Parasol
Powiem tak, że jeden "coming out" na raz wystarczy, ja mam swoje lata, powoli jest lepiej:)

ja nie pytam czy jest ci WYGODNIE, bo o to jako konformista z pewnoscia sam zadbac potrafisz. ja pytam czy jest ci z tym DOBRZE?

Napisanie tego tematu było dla Ciebie coming outem? A co za różnica co wiedzą wszyscy którzy Cię znają? Gdyby sądzili inaczej rzeczywistość była by inna?

Gość Szary Parasol
Pewnie nie:) Zależy od dnia, tego co mam na głowie itp.

Gość Szary Parasol
Oczywiście, że tak. Wszak w znaczącym stopniu Twoją rzeczywistość kształtują otaczający cię ludzie, ergo ich postawy wobec ciebie. Czyli jeżeli myślą o mnie coś innego, moja rzeczywistość jest inna. Wszak mówiłem, że jestem konformistą. A co do "coming out" to niemalże oficjalnie przyznałem, że coś jest nie tak z moim życiem, to nie "coming out'? Wiedziałem, że muszę znaleźć lepszy słownik do angielskiego;)

ano widzisz... wracamy do punktu wyjścia zestaw cech jaki masz w posiadaniu niekoniecznie zapewnia ci komfort psychiczny mimo starannie pielęgnowanej niechęci do non-konformizmu ergo: ze ślepej uliczki wyjazd jest tylko do tyłu :classic_cool:

Niemalże i prawie robi dużą różnicę :P Czyżby Twoje dzieciństwo nie przygotowało Cię do dojrzałości, samodzielnie podejmowanych decyzji, zaufania samemu sobie?

Ale co mnie to właściwie. Ja spadam, a Ty zastanów się czego chcesz, autorze 🖐️

Gość Szary Parasol
Nie, w tym momencie mylisz komfory psychiczny raczej z rozejrzeniem się wokół i zauważeniem, że ludzie w moim wieku się pobierają, planują rodzinę, mają plany zawodowe, a mi się nie chce. I jakbym miał 5 lat mniej to nie miałbym z tym żadnego problemu, ale w tym momencie coś się zdaje być ze mną nie tak:) Ach, gdybym ja tylko wiedział czego to ja chcę:D

Gość Szary Parasol
Trudno, nieważne, czas i na mnie, do zobaczenia może kiedyś:)