Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka92

Noc z przyjacielem, a jego zachowanie;p

Polecane posty

Gość anulka92
Dziękuję za zrozumienie :) nie wiem po co moralizować, skoro się nie zna człowieka. Powiem jeszcze jedną rzecz, która mnie zastanowiła. Ten człowiek miał w tym roku wstąpić do seminarium, rozmyślił się i nie idzie. Powiedział, że nie może teraz, że nie chce żałować. Może za rok, chce zobaczyć co życie pokaże.

To że sie sam wytrzepał swiadczy o tym, że ma dla Ciebie wielki szacunek, inaczej nie dbałby o twoją zgodę.

Gość anulka92
dziooołannko a mi mokro to się wtedy zrobiło, tak bardzo mnie podniecił. Jego dotyk, ciepło dłoni, gdy mnie obejmował dziłały na mnie jak magnes.

Gość karolina@21
Widzisz, jeszcze "prawie księdza" nawróciłaś :-D

Gość uczy Marcin Marcina
Wam nic do tego, więc skończcie te umoralniające gadki typu " z przyjacielem się nie śpi". Nam nic,wiec niech nie zwraca sie do nas. jesli autorka nie miala zamiaru wiazac sie z nim to dlaczego wlazla mu do lozka? obrzydliwosc,a pozniej sie dziwi,ze nie ma przyjaciela jak widac,nie ma ona zadnego problemu spac z kimkolwiek

Rezygnuje ze seminarium ? Nie masz pojęcia jak on cierpi Jedź do niego jeszcze dzisiaj powiec mu o mnie rób co chcesz tylko ukoj jego cierpienie i nie zostawiaj go PROSZĘ !

Gość anulka92
Jak nie miał jak do domu wrócić, to miałam go wyrzucić z własnego domu? Osobę, która jest mi droga? ufam mu. Nie przygarnęłam nikogo z ulicy, nie prowokowałam nikogo. Jeżeli nazwie mnie ktokolwiek dziwką, to znaczy że nic nie wie o naszej sytuacji.

Gość karolina@21
Oczywiście, bo jak kobieta ma przyjaciela mężczyznę to już jej nic nie wolno, nawet spać w jednym łóżku ani się przytulić :-/ A że u nich to idzie w fajnym kierunku, to nic, tylko życzyć im szczęścia :-)

tylko zboczeńcowi spanie kojażyć się zawsze będzie z seksem.

Gość anulka92
Jak dzwonił powiedział mi, kiedy przyjedzie. Nie mogę teraz przyjechać do niego, bo wtedy ciężko by mi było nie zostać z nim na dłużej. Wcześniej proponował mi mieszkanie z nim przez co najmniej tydzień, został sam w kawalerce i prosil, żebym z nim została...jednak byłam już zdeklarowana w domu, że przyjadę. Długo mnie nie było u rodziny. Cierpię, ale nie zawsze można mieć to, co by się chciało nie raniąc innych.

Gość karolina@21
Dokładnie

Gość karolina@21
To "Dokładnie" było do wypowiedzi Feelka ;-) A co do Ciebie Autorko, to poczekaj i jak nadarzy się sytuacja to zadziałaj i powiedz mu co czujesz ;-)

Gość ale glupio piszesz
Cierpię, ale nie zawsze można mieć to, co by się chciało nie raniąc innych. nie rozumiem,wytumacz mi a kogo mialabys ranic? czyzby on mial rodzine?

Jeżeli masz możliwość być u niego na noc jedź, zobaczysz nie będziesz żałować, nigdy.

Gość anulka92
Chodzi o to, że obiecałam rodzicom, że się w domu zjawię, a długo mnie nie było. Zrezygnowałam więc z mieszkania z nim przez ten tydzień, bo co miałam powiedzieć tak nagle 3 dni przed moim wyjazdem, że zostaje jednak? Wiem jak się ucieszyli, że wreszcie mnie zobaczą.

Gość doświadczony przez życie
czym prędzej wyslij mu sesemesa, że za nim teskinisz i zrób wszystko, by się z nim spotkać jak najprędzej. Szkoda życia na czekanie, gdy wielka miłość sama pcha ci się w obięcia.

Swoje imię piszesz zdrobniale "Anulka" Jesteś zakochana po same uszy tak samo jak on w tobie.

Głowa do góry i nie zmarnuj szansy :) Ja teżsiębałam i... od prawie roku jesteśmy razem :D Pamiętam nasz pierwszy pocałunek... uwielbiam sposób w jaki to robi, jak mnie przytula. Uwielbiam być przy nim :D Wczoraj przeżyliśmy coś pięknego i romantycznego... na łące... późnopopołudniowy/wczesnnowieczorny widok na miasto :D Naprawdęnie traćszansy dlatego, że się boisz :) Do odważnych itd, itd :D

To co Cię hamuje to zwyczajnie trema, a ona zawsze nam toważyszy.

Gość nie zawsze nie zawsze
Nie zawsze, widać że jesteś młodziutka :-)

Gość kafeteria.pl :)
@Feelek - czy mógłbyś napisać coś więcej o DOTYKU Jesteś mężczyzną i ten punkt widzenia (odczuwania) bardzo mnie interesuje Dzięki :)

Gość anulka92
Widać, że jestem młodziutka...tzn? :) a to że mnie nie dotykał...przecież mnie szanuje, nie wiedział co ja na to powiem. Przytulał mnie, było miło. Nie jestem dla niego kurą, która trzeba pomacać.

Gość bringoo
ja mam pytanie dlaczego mu nie obciągnęłaś skoro w niedalekiej przyszłości będziesz to robić?

Gość anulka92
skąd wiesz, że bd to robić?! :P

Gość bringoo
przecież widać że go pragniesz i tylko męczysz chłopaka

Gość a ja nie wiem....
Byłam w podobnej sytuacji, nasz zw trwał prawie 4 m ce. Straciłam najcudowniejszego przyjacila i żałuje że pozwoliałam na to, tesknie za nim, nie znajde już deugiego takiego przyjaciela :( przemyśl to dobrze...

Gość bringoo
jasne po takim czymś nie będzie jak dawniej widać że lecą na siebie i prędzej czy później prześpią się lepiej żeby to było w czasie gdy są sami

Gość a ja nie wiem....
Czyli co? przyjażń damsko- męska to mit???!!

Gość bringoo
z hetero to mit