Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pederwest

Jedzie ktoś na Woodstock?

Polecane posty

Gość pederwest

Ja nigdy nie byłam i pewnie nigdy nie będe tam, opowie mi ktoś co tam ciekawego sie dzieje i jak tam jest? :( jacy ludzie, klimat i ogólnie czy warto było jechać?

Ja za czasow smarkatych i nie tylko bylam zagorzaly hippisem wiec w Żarach bywalo sie regulrnie i kilka razy w Kostrzynie .Teraz moja nastoletnia cor z mezem i synem tam jadą tym roku, ja niestety z ubolewaniem nie Musisz miec dobrą zgraną ekipe,i o wszystko, a klimat swoje robi :p

Gość monalisa.
Ja jadę, ale pierwszy raz. :) Ale mogę poopowiadać jak jest z tego co wiem od innych. Podobno atmosfera i ludzie są wspaniali, świetna zabawa, koncert tak samo. Jedynie trzeba trochę pilnować wartościowych rzeczy, żeby nikt ich nie ukradł (wszędzie się może ktoś taki trafić, ale nie trzeba się tym zniechęcać). Ludzie są wyjątkowi i wiele osób żałuje, że trzeba się z nimi żegnać. Polecam jechać w większej grupie, bo jest raźniej. :) Może zobaczymy się w tym roku na festiwalu! :D

ja jade. trzeci raz. warto jechac. nie wiem czy jest sens opowiadac, tam bywa tak niesamowicie ze zadne slowa tego nie opisza. nie zastanawiaj sie tylko po prostu jedz. nie pozalujesz.