Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 assembled needles

Wszystkie ubrania w szafie z metkami- ech... :(

Polecane posty

Gość 30 assembled needles

Mam 22 lata. Od mniej wiecej 3 czy 4 lat kolekcjonuję ubrania. Takie słowo pasuje, bo nie nosze ich. Chodzę w jednej parze dżinsów (na zmianę z innymi spodenkami jak dżinsy są w praniu) i 7 tshirtach z czego zaden mi się nie podoba. Mam ubrania w paski - to po co nakładać, ędzie lepsza okazja niż wyjście do kina, w końcu ciężko wyprać takie coś... Mam ubrania nietypowe, japońskie - e, zniszczą się i nie kupię ich już bo wysyłka droga Mam tshirty czarne z moimi projektami - nie ma co, mam kota w domu, sierść będzie No i tak non stop znajdujęwymówki, ale jak cośzobacze w sklepie to kupuję. Mówię że może schudnę 3 kilo to ładniej będzie wyglądać albo że szkoda ubierać bo nie ma okazji (to nie są eleganckie rzeczy, tylko codzienne- tshirty, bluzy, bluzki z koronkami i paskami...) albo że ciężko wyprać albo że za ziemno/za ciepło/za cośtam No i... Jak zacząć te rzeczy nosić? Nawet metek nie odrywam bo "tak ładnie z metką wygląda". A ja się noszę jak fletuch, bo mam tshirty z kocimi pazurkami (a więc małe dziurki) bo mi ich nie szkoda nosić ;/

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
Przeglądaj blogi modowe i czerp inspiracje, na co dzień wcale nie trzeba chodzić w jeansach i koszulkach :)

Gość lojanta
PRzecież to co tu dziewczyna opisuje to nie brak pomysłów skoro sobie sprowadza zza granicy ubrania, ale jakaś nerwica albo depresja ;/