Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cobranocka**

Żelowe pazurki-sposoby domowe piszcie!!

Polecane posty

Gość Cobranocka**

witam wszystkich,na wstepie prosze wszystkie panie po drogich kursach by sie tu nie wyrzywały, informacje tu zawarte posłuąż mi do domowego robienia sobie pazurkow na paznokciach naturalnych bo chodzenie do kosmetyczki co 2-3 tygodnie w cenie 50-120zł juz mi sie znudziło (i mojej kieszeni tez) porady o ktore prosze to: 1.co jest mi niezbedne do zakupienia a co moge czyms zastąpic np.spirytus zamiast cleanera 2.wyjasnijcie mi żele,czy np moge zakupic jeden (jednofazowy) przezroczysty po to by tylko utwardzic pazurek i np malowac je zwyklym lakierem 3.usuwanie-czy wystarczy spiłowac zamiast frezarki podpowiedzcie dziewczyny co mozecie, mysle tez o zakupieniu stempelka KONAD-czy te lakiery do tego są konieczne czy zwykle tez zadziałają?:)

Gość wystarczy poszukać na kafeteri
nie pamiętam dokładnego adresu,ale sama ze 2 lata temu uczyłam się z tych stron.Wpisywałam chyba "instrukcja nakładania żelu"czy coś takiego.

Gość Cobranocka**
instrukcji na necie jest pełno ale chcialabym zeby ktos to wyjasnił bo swojej kosmetyczki raczej nie zapytam

Gość wystarczy poszukać na kafeteri
no na tym forum było wszystko dokładnie krok po kroku,bo trochę dużo pisania ale tak w skrucie: 1-zależy jaki żel się kupuje,jak jednofazowy to nie trzeba bazy 2-może być spirytus 3-powinno się paznokieć przed żelem pomalować płynem który bardziej przytrzymuje żel 4-niemam frezarki zawsze usuwam pilniczkiem . 5-niemam stempelka ale miałam kiedyś tym robione i wydaje mi się że może być zwykły lakier Ale jest jeszcze parę drobnych rzeczy o których trzeba wiedzieć dlatego najlepiej poszukać sobie tej instrukcji.