Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 23

Nie zdałam matury przez matkowanie partnerowi-zostawić go?

Polecane posty

Gość Gość 23

JW: nie zdałam matury, bardzo to przeżywam bo zawsze miałam wzorowe oceny, codziennie byłam w szkole... czuje wielki wstyd. Problemem był min mój chłopak: sam nie ukończył liceum, ma wiele poważnych problemów a ja chciałam mu pomóc za wszelką cenę a i tak słyszałam, że nie poświęcam się dla niego. Przez to co się stało... nie mogę patrzeć na niego. Dokładnie pamiętam ,że robił mi piekło przez cały maj, groził zostawieniem... W domu nie jest dobrze dlatego tak zabiegałam o to żeby poczuć się kochaną i potrzebną przez kogoś. Co powinnam zrobić? Jak dalej pokierować życiem?

Gość Gość 23
prosze o rade

Co powinnaś zrobić ? W pierwszej kolejności pożegnać się z tym gościem.Ma problemy emocjonalne i to nie małe.

Piszesz że w domu nie jest dobrze.Jeśli chcesz, napisz o co chodzi. :-)

Gość Niebiessskoooka,,
Musisz zrozumiec ze facet z ktorym jestes to osoba toksyczna. Mowisz o braku wsparcia w domu - i on to wykorzystuje to ze jestes oslabiona emocjonalnie i potrzebujesz milosci. Takim ludziom nie potrzebna pomoc tylko psychiatra albo samotnosc bo nie zaslugują na nic. Swoje problemy przelewają na innych, sa egoistycznymi pasozytami ktorych interesuje jedynie czubek własne nosa i wymagają by wszyscy dookoła zajmowali sie wyłącznie nimi i ich problemami. Załoze sie ze ten facet do takich nalezy. Mezczyzna ktory by cie kochał stawał by na głowie zebys mogla osiagnac w zyciu jak najwiecej Dziewczyno, masz rok w plecy, to nie koniec swiata za rok poprawisz Idiote zostaw natychmiast bo zniszczysz sobie przy nim całe zycie a nie tylko rok