Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham do szalenstwa;)

Z facetem-- NonStop

Polecane posty

Ktora z was przebywa ze swoim facetem prawie 24 h na dobe(bo razem mieszkacie i pracujecie) i nadal sie soba nie znudzili, nie zmeczyli? Bo ja tak z moim facetem juz od 3 lat i zar nie gasnie;) Teraz musial wyjechac na 3 dni i tak za soba tesknimy..

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
luzuj troche, bo jak nie wpuscicie swieżego luftu w wasz związek to predzej czy póxniej obróci sie to przeciwko wam

calluna no widzisz jak w moim przypadku da sie.. i my sie nie zmuszamy do bycia w swoim towarzystwie..my tego chcemy...on zamiast z kolegami woli ze mna usiasc i sie winka napic, dodam ze kiedys taki nie byl..jak sie przyjaznilismy to owszem spedzalismy razem duzo czasu ale duzo tez oboje imprezowalismy w innym towarzystwie, a teraz najbardziej lubimy swoje...ewentualnie wychodzimy razem do znajomych i obojgu jest nam z tym dobrze, nawet teraz jak wyjezdzal powiedzial ze dobrze nam zrobi jak troche potesknimy a on na to ze jemu jest dobrze jak jest i nie chce tesknic, ja zreszta tez nie chce;)wiec jak tu wpuscic powiew powietrza?

powiedzialam*