Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Young123

Czy u was też pada?

Polecane posty

Gość była kotka74
wrocilam z fajki.....kurcze ale u nas bedzie jutro zajebista pogda....czerwone niebo jest........to oznacza slonce przez caly dzien.... deyni ja nie moge pic bo mam glupawke po nich ;-)

Gość była kotka74
nocna....przestan.......w trumnie sie wyspisz ;-)))...

Gość Young123
hehe ja spać nie pójdę jeszcze, ale w ogóle mi się spać nie chce dziwne uczucie ;P

Gość nocna marek 123
Dobrej nocy :) i miło mi było was poznać :) żaby z nieba nocą a w dzień sacharę zamawiam żeby wszystkim było ok:) i niech się dzieje :) kolorowych snów:)

Gość była kotka74
KOLOROWYCH .....BEZ ZAB ...BUZIOLE *******

Gość była kotka74
Young123 to jak spac nie mozesz ..to idziemy na glizdy a jutro zlowimy szczupaka na nie .... i opalimy sie :-)

Gość Young123
Ja nawet jak leże godzinami na słońcu to opalam się tylko minimalnie ... czemu akurat ja ;/

Gość nocna marek 123
Była kotka :) dziękuję bardzo i milusio że są takie osoby na necie :) Buziaczki i żaby odstawiamy do stawów:) P.S. Browar też uwielbiam :) Dobrej nocki sympatyczna: i miła:)

Gość Young123
A na ryby hmm .. może być tylko, ja robalów na wędkę nie zawieszam, jak byłam raz z kolegami na rybach to mi takiego żywego robala za bluzkę wsadzili, a potem gadali, że dla żartów ;PP

Gość była kotka74
nocna ....THX ..... ty tez jestes super :-))) wyspij sie za mnie jak mozesz ;-))))) buziole i dobrej nocy :-)))

Gość była kotka74
Young123 heh .... wariaci ...... no z z facetami tak juz jest ..., ze wsadzaja i nie wiedza po co ...;-) a szczupak taki swierzy na patelni...mmmm pychotka , jutro bede smazyla :-) uweilbiam rybki

Gość Young123
Ja najbardziej wędzone... pychotka...najbardziej makrele, już niedługo jadę nad może, a ty gdzieś wyjeżdzasz

Gość nocna marek 123
postaram się wyspać też za Ciebie:) choć nie wiem czy się uda;) jak masz ochotę to zostaw jakiś namiar na siebie poza czatem oczywiście:) zapiszę go sobie :) dobrej nocki i kolorowych snów :) i milusio mi przed snem było :)

Gość Young123
*nad morze ... wpadka ;)

Gość była kotka74
jade ..mamy takie super jeziorko.....czysta plaza malo ludzi las, ognisko , gitara i kielbasa ...moge jechac juz dzis ......ale nie pojade bo pogoda nie jest pewna ...jak bede wiedziala , ze 2 tygodnie beda boskie to ruszam z miejsca ......

Gość Young123
Miłych snów i kolorowych też ;**

Gość była kotka74
ddd80@o2.pl ...... milo :)

Gość Young123
Hmm no ja już umówiona ze znajomymi na 10 lipca i modlę się, żeby była śliczna i gorąca pogoda ;D

Gość była kotka74
moze , juz mnie zmeczylo ciezko trafic na taka pogode aby nad mozem cieplo bylo.....zawsze pizga jak cholera ...i ceny z kosmosu ....... morze jest fajne jak jedziesz tam pracowac ;)

Gość Young123
Ta pracować, ale ja tam pracować nie mam zamiaru, będzie party for every night ;DD

Gość była kotka74
i tak trzymaj .......... juz Cie zajebiscie lubie :-)

Gość nocna marek 123
Dzięki young 123:) Tobie również :) Była kotka ....poszło:) Dobrej nocy dziewczyny i kolorowych:) Tylko mi wszystkich ryb nie wyciągnijcie ;) Miłej nocki:)

Gość była kotka74
eee....no wszystkich nie mozna , bo za rok tez sie bedzie chcialo lowic ;-) +Dobranoc

Gość Young123
Trzeba żyć chwilą, chyba tak się mówi, ja też cię lubię ;PP a tobie nocna snów miłych i karaluchy pod poduchy xdd a ryb trichę zostawimy , może jedną lub dwie ;)

Gość nocna marek 123
I tak trzymaj była kotka...;) uważaj na węgorze ;) dobrej nocki:)

Gość była kotka74
karaluchy pod poduchy a szyczypawki na zabawki ....... zostawimy jej jedna niech sie cieszy .....a zapomnialam napisac ze makrele to kocham ... jak swierza to sie oderwac nie moge .....mniammmmmmmmmmmm

Gość nocna marek 123
Young123 :) Jedna wystarczy byle konkretna;) Dobrej nocki:) i pozdro z miasta naszego:)

Gość Young123
No ja też uwielbiam makrele, niedość, że najtańsze to najpyszniejsze, nie wiem czemu są takie tanie ;PP

Gość Young123
Paa, coś nie możesz się oderwać od tego komputera, bo spać to już powinneś godzinę temu xdd, ale snów miłych życzymy ;)

Gość nocna marek 123
P.S. Też uwielbiam makrelę ...wędzoną makrerlę :) mniamność po prostu:)szczególnie to białe mięsko:) aż się zrobiłem głodny:)