Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klusek84

Czy duze piersi sprawiaja problem?

Polecane posty

Gość fghjkl;'
Jak będę miała nadmiar pieniędzy to pierwsze co zrobię to zmniejszę operacyjnie piersi. Są moim utrapieniem. po ciąży i karmieniu piersią wyglądają źle. Nie mieszczę się w żadne staniki. Kupuję staniki po 200 zł bo jak standardowe mają dużą miseczkę to metrowy obwód pod biustem a jak mały obwod to miska najwyżej d a ja mam 65 H, wzrost i waga krasnala ogrodowego i wyglądam komicznie.

Gość chyba nieee
Ja mam dość duże piersi, ale nigdy mi one nie przeszkadzały.

Gość fghjkl;'
28 lat i niestety wypadają :/

Gość chyba nieee
75 E

Gość chyba nieee
Kiedyś miałam, ale to było wiele lat temu;) Lubisz mleko?

Gość alebezedura
mam duży biust i największy problem to kupno stanika - tak jak ktoś napisał, w sklepach to jak duża miseczka to obwód jak na słonia a ja mam 70-75... więc staniki minimum za 100zł. latem jest ciężko, ale jestem proporcjonalna, więc nie zmniejszyłabym ich ;) chociaż generalnie na pewno nie są tak jędrne i sterczące jak jakieś miseczki B :)

Są specjalne sklepy dla biuścistych, wiem, bo sama sie tam zaopatruję. Mam staniki idealne, usztywniane, cycki wyglądają bardzo dobrze, jestem zadowolona. :)

Gość alebezedura
vera lynn Są specjalne sklepy dla biuścistych, wiem, bo sama sie tam zaopatruję. są :) tylko właśnie najczęściej za dużą miseczkę płaci się co najmniej dwa razy tyle co za zwykły stanik ;)

Gość w tym wszystkim ja
Mi nie przeszkadzają. Staniki dostaję bez problemu. Uwielbiam mój biust, zawsze nosze głębokie dekolty. Mam cudowne, wielkie piersi

Ja wiem, ze ceny są czasami koszmarne, ale wolę wydać i czuc sie fajnie i komfortowo niż nieustannie poprawiać wypadajace piersi z miseczek i naciągać ramiaczka. Poza tym, dobry biustonosz = ładny biust.

no normalne że płacisz więcej , ja noszę rozmiar 75J i póki nie znalazłam u siebie takiego sklepu płaciłam ok 200 zł za stanik a teraz? ostatnio kupiłam za 84 zł ładnie uszyte, profesjonalna obsługa( babka nie bała się dotknąć piersi i dobrze je ułożyć :D naprawdę polecam

Myślałam, że mam duże piersi:D ale przy 65 H wysiadam. No i nie mam problemów z kręgosłupem czy w sklepie z bielizną.

Gość alebezedura
też mam 75J i niestety u mnie w mieście nie ma tak profesjonalnych sklepów żeby kupić ładny i dobry stanik za normalną cenę :) niestety, trzeba dołożyć żeby kupić coś porządnego, ale tak jak napisała vera - warto, bo tylko wtedy biust ładnie wygląda i jest wygodnie :)

Nie tylko! Piersi sie łądnie kształtują. No i trzeba pamiętać, ze biust zaczyna sie na plecach. ;)

O, faktycznie są niedrogie i całkiem ładne. :) Dodałam do ulubionych, szkoda, ze dopiero teraz temat został poruszony, bo w piatek kupiłam nowy komplet. 😭 Dzieki śliczne. :)

Gość jurny andrzej
lubie wsadzic miedzy tzytzki i trysnać na dziobek

Gość xxziutekxx
Mnie tam nie sprawiają problemu. Lubię hiszpana :)