Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wrzesnia

które obraczki sa ladniejsze???

Polecane posty

dziewczyny czy proba 585 jest faktycznie gorsza? naopowidali mi ze 333 sie tak nie rysuja i nieodksztalacaja wiec szukam tej proby ale mam mowi ze lepiej 585

Gość klaudia1617
każdy ma inny gust. mi sie pierwsze podobają

Gość takajedddanna
Tak, potwierdzam 1 sa bardzo ładne. Aż zazdroszczę, bo na moim palcu nigdy nie będzie obrączki :D

Gość do autorki....
próba 333 to własnie gorsza próba złota z tego co mi zawsze było wiadomo. Lepszą próba jest 585. Dlatego ceny na allegro sa takie niskie w porównaniu z salonami jubilerskimi, które nie pozwalają sobie na sprzedaz niskich prób złota (333)

jzu sama nie wiem czytalam wiele artykółów na temat tej proby i wiele osob ma te 333 i porownujac je do 585 faktycznie nie rysuja sie tak bardzo nie odkształcaja, polecane sa tez obraczki tytanowe tylko ze to juz kolor bialy a my chcemy żółte...

Gość jhiuoh
333 są gorsze jakościowo Najlepiej przejdź się po złotnikach zobaczysz co ci oferują. Ja np byłam w salonie Aparta znalazlam interesujący mnie model a potem zamówiłam takie u normalnego złotnika nie w salonie i okazało się ze były o 500 zł tańsze. Idź najpierw poprzymierzaj, nie kazda obraczka pasuje do każdej ręki i np do pierścionka zaręczynowego jeśli zamierzasz nosić

Cóż 333 to najniższa próba złota( na 1000 części 333 to złoto czyste), ale już 332 to metal nieszlachetny. Złoto próby 333 to gówniane złoto, ci, którzy nim handlują czerpią zyski z niewiedzy ludzi. Pozdrawiam

Gość Piątkowa PM
Mi się najbardziej podoba ta przed ostatnia :-)

Mi sie podobaja te pierwsze, chcemy miec podobe, tylko zeby ta fala byla wykonana z bialego zlota. Kupujesz na allegro? Ceny bardzo sie roznia od tych w sklepie, ale ja sie troche troche boje, ze mi przysla jakias podrobe.

Biedronka2323 Przede wszystkim zobacz czy sa negatywne komentarze i moze masz mozliwosc sprawdzenia,czy dana firma rzeczywiscie isnieje...ja tak zrobilam i z obraczek jestesmy bardzo zadowoleni,no i z ceny tak samo:)

Gość ona523
3 i 4 sa ladne moim zdaniem. Sama mam podobna