Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi2488

jak mu pokazac kto rzadzi!!!

Polecane posty

Gość mimi2488

hej dziewczyny wiem ze ten temat juz sie pojawial ale posty sa stare wiec chcialabym odnowic problem bo zdaje sie ze jest on powszechny.. otóz mój facet mozna strescic go tak przez 3 tygodnie w miesiacu cudowny na rekach mnie nosi a przez tydzien czasami 2 cos w niego wstepuje i niemozemy sie dogadac sa takie dzikie awantury ze nawet zdarza mi sie go uderzyc i to go potem boli najbardziej.... tak ze ciagle mi to wypomina. ostatnio go za to przeprosilam ale i tak to nic nie pomoglo niby sex na zgode milo fajnie a potem bedac z nim w sklepie wreczyl mi kluczyki do samochodu mowiac ze nie ma ochoty ze mna przebywac... a wczoraj za duzo wypilam i troszke mnie poniosla zaczelam sie lasic stwierdzil ze jest zmeczony , natomiast w nocy tym razem on dopiol swego ale nie chcialybyscie wiedziec jak wygladal ten sex ;///// jestem wkurzona zmartwiona niewiem co robic w sumie czy tak ma byc? czy tak tez macie ze maja swoje humory ? dodam ze zamieszkalismy razem

Gość Chlopakna27343
Wyglada na to ze jestes szmata. Na jego miejsbu juz bym sie powiesil.

Gość nklwjndn
haha rządzi? nawet swoją dupą nie umiesz rządzić bo dajesz mu kiedy tylko mu sie zachce. Ale tylko do tego mu słuzysz więc potrafi dostać to co mu sie nalezy :D

Gość mimi2488
NIE MA TO JAK ANONIMOWE HAMY NA INTRNECIE!!! POZDROWIENIA LESZCZE :)