Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 h.a.n.i.a

wypad w g贸ry - tylko gdzie?

Polecane posty

Go艣膰 h.a.n.i.a

Zastanawiam si臋 nad: - Karkonosze - Szklarska Por臋ba (wodospady) i Karpacz (艢nie偶ka), moze warto do Kudowy? Kt贸rym szlakiem na 艢nie偶ke najlepiej, zeby zobaczyc jak najwiecej? co w okolicy mo偶na ciekawego zwiedzic? - Tatry - oczywiscie Morskie Oko ale Dolina Roztoki i Pi臋ciu Staw贸w, plus Czarny Staw, ale co jeszcze? Mo偶e Pieniny? chcemy wyjechac na tydzie艅, zale偶y mi na pieknych widokach, atrakcjach, niekoniecznie maja to byc spacery szosa i delikatne pag贸rki, jakie szlaki polecacie? jakie atrakcje? co koniecznie trzeba zobaczy膰 b臋d膮c w tych miejscach? Bardzo mo偶liwe ze wyjedziemy ze znajomymi kt贸rzy maj膮 4 letnie dziecko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a czemu nie Bieszczady? wykorzystajcie to, p贸ki dzikich t艂um贸w nie ma. Bieszczady s膮 pi臋kne, a jeszcze nie tak dramatycznie rozreklamowane, mo偶na naprawd臋 odetchn膮膰 od miasta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 h.a.n.i.a
spodziewa艂am sie odp w stylu : "bieszczady" ale nie dziekuje:) albo karkonosze i g贸ry sto艂owe, albo tatry, pieniny i moze ojc贸w. pytanie nadal aktualne, co w tych okolicach jest ciekawego to zwiedzenia:)??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tu.ry.sta
Karkonosze, g贸ry sto艂owe, b艂臋dne ska艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtyui
w tatrach jest wsz臋dzie 艂adnie, r贸wnie 艂adnie jak i t艂oczno. Najb, odradzam giewont. Morskie oko- tam jest w pogode kilka tysi臋cy ludzi na raz, moim zdaniem to jest chore. Karkonosze- s膮 mniejsze, na g贸ra kilka dni, Sniezka to nuda, ale mozna wejsc, ja lubi臋 Samotni臋, kosci贸艂 Wang warto zobaczyc po drodze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtyui
a w sto艂owych to ja lubi臋 Duszniki zdr贸j z tym parkiem zajebistym, mozna si臋 przejsc z Dusznik np. do Szczeli艅ca,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turyst.ka
Bieszczady i jeszcze raz Bieszczady!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 h.a.n.i.a
nad morskie oko chcialabym ze wzgedu na szlak prowadzacy do niego, a dokladnie doline roztoki i pieciu staw贸w, poza tym chcialabym wejsc nad czarny staw bo nigdy nie bylam, mowisz ze sniezka to nuda? nigdy nie bylam, za to bardzo podoba艂o mi sie w szklarskiej porebie, czemu wolisz samotnie? no i co takiego w tym kosciele? i jeszcze prosba, napisz cos wiecej o tych dusznikach i szczeli艅cu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uktiumfhn
polecam soline

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtyui
Jak ci sie podoba艂o w Szklarskiej Por臋bie to warto jechac do Karpacza... Sniezka- no moze nie jest taka z艂a, na koniec wieje nawet wiatr, sa 艂a艅cuchy do trzymania si臋, jedynie znowu- te t艂umy, ja sz艂am wsz臋dzie dosc p贸zno, 偶e wracalismy sami, tylko trzeba latark臋 wtedy miec... Na Sniezce co艣 smierdzia艂o, jakby odchodami, moze tamtejsze kible nie wytrzymuj膮 nadmiaru turyst贸w, nie wiem... :( samotnia jest przepi臋kna, A ten ko艣ci贸艂 wang niezwykle urokliwy, malutki ca艂y w drewnie, ma taki dziwny korytarzyk 偶e mozna go obejsc dooko艂a. Zosta艂 przeniesiony z Norwegii w ca艂osci. W sumie w Karkonoszach jest 艂adnie, tylko troch臋 ma艂o tego. Karpacz jako misato nawet chyba lepszy od Szklarskiej, chociaz moze to kwestia gustu, ma sporo atrakcji... Jak si臋 jest tam, to mozna zrobic wycieczk臋, bo sa orgaznizowane tanio stamt膮d, np. do Skalnego miasta w CZechach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justinaaaaa90
Hmm z wymienionych przez Ciebie to najbardziej mi pasuje morskie oko w Tatrach :) BAAAJKA :) ale ja osobi艣cie lubi臋 si臋 wyciszy膰 w naszych Beskidach... Wis艂a, Ustro艅... SZCZYRK, gdzie by艂am 2 tygodnie temu... 艣wi臋ty spok贸j z dala od hucz膮cego miasta i 艣wietne szlaki... ale skoro wolisz bardziej turystycznie ni偶 aktywnie (tym bardziej je艣li ma by膰 z Wami 4 letni maluszek)... to jednak najbardziej polecam Tatry ew. Pieniny- te偶 cudowne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtyui
a duszniki to mniejsze g贸ry, tam w okolicy ok. 1000 metr贸w, 艂adny park zdrojowy, b. elegancki, najlepiej mieszkac w poblizu. Maja tak taki pa艂acyk co w nim gra艂 chopin, i sa jakies pokazy, kolorowa fontanna- jeszcze z komuny takie widowisko, ale niez艂e. Trasy sa tam lekkie, tylko gorzej oznaczone, warto przejsc si臋 do gospody po d Muflonem, a Szczeliniec jest to co艣 jak B艂臋dne Ska艂y pod Kudowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfhjhhhghjgg
ja polecam Tatry.... mo偶na i艣膰 w stron臋 doliny roztoki potem wodospad siklawa, nast臋pnie 艣wist贸wka lub szpiglasowa i morskie oko (jak starczy si艂 to mo偶na jeszcze wyskoczy膰 do czarnego stawu pod Rysami) ja taki spacer sobie kiedy艣 zrobi艂am :) a z dzieckiem to raczej tylko asfalt贸wk膮 do Morskiego Oka i koniecznie we藕cie w贸zek dla maluszka :) w tamtych kierunkach t艂umami nie ma si臋 co przejmowa膰 :) kazdy si臋 tam spokojnie zmie艣ci ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfhjhhhghjgg
a na wyciszenie polecam Gorce :) tam jest cisza, spok贸j i nawet dzieci spokojnie moga tamt臋dy w臋drowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kimonka22

Bieszczady !! 馃檪聽Zdecydowanie 馃槈聽Jest tak dziko, inaczej. kameralnie, nie ma takiego t艂oku, poza tym wybieraj膮膰 si臋 w Bieszczady bardzo polecam Dom Go艣cinny Borsuczyna. Blisko szlak贸w, pi臋knie widoki.聽

Udost臋pnij ten post