Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania-w-tarapatach

Nie chcę przesadzić...

Polecane posty

Gość sukienka ładna i naprawdę
nie kiczowata :) Więc nos do góry :) Natomiast na 100% wyrzuciłabym tę dziwaczną, ordynarną szarfę pod biustem, bo jest obcym wtrętem przy delikatnej koronce, a przede wszystkim niepotrzebnie obciąża + poszerza sylwetkę. Wystarczy albo wąziutka, poziomo naszyta wstążeczka na linii empire, albo... nic, i wtedy krój koronkowej rybki obroni się sam :) Powodzenia :)

Gość Suknia śliczna,
tylko bez tej szarfy na brzuchu, a tak super.

Gość ania-w-tarapatach
uff. Dzięki dziewczyny!

Gość beatasmarkata
mi się nie podoba ;/

Gość ghsdgsg
mnie też się nie podoba- koronka jak z babcinej firany, to cos pod biustem jest tragiczne. i wygląda "tanio"

Gość jill jill
ja nie lubię koronek i źle w nich wyglądam ale ja ty się w niej dobrze czujesz i ci się podoba to się nie zastanawiaj.nie jest kiczowata ale tak jak pisały dziewczyny wcześniej pisały bez tej taśmy pod biustem

Gość modna
Jeżeli nie możesz sama wybrać sukni czy dodatków skorzystaj z usług profesjonalnego salonu. Polecam Wizaż Adamczewska w Warszawie. Dzięki usługom tego salonu będziesz wyglądać jak Księżniczka na ślubie, naprawdę. Wszystkim, którzy mają problem z ubiorem na daną okazję czy chcą zmienić styl, polecam ten salon.

Gość spoko loko
Dziewczyno, ta suknia jest przepiekna:) I to Tobie ma sie podobac, a nie gosciom. W niej masz czuc sie dobrze. Suknia piekna:)

Gość Aniaaa...
I co z tą suknią? :) zdecydowałaś się na nią? :) powiem Ci, że ja właśnie ten model będę miała na ślubie. Mierzyłam ją i wygląda rewelacyjnie :) i nie jest wcale z babcinej firany bo to nie jest zwiewna koronka firankowa tylko taka gruba, nazywa się koder czy jakoś tak :) i całość wygląda rewelacyjnie :) ja nie mogę patrzeć na te panny co kupują sobie suknie szerokie i chcą wyglądać jak księżniczki a w rzeczywistości wyglądają jak jakieś beczki..

Gość Martianna
Właśnie że koronkowe sukienki nawet z cienkiej koronki ( jest naturalna) są super ! Modne, wygodne i ładne.

Gość Aniaaa...
Pewnie że są super, tylko napisałam to w odpowiedzi do poprzedniego posta że wygląda jak z babcinej firany :P

Gość gość
tez mi nie pasi ten pas bez niego byloby lepiej