Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze ok godziny....

wypatruje Piękną pod oknem.... będzie szła ok 18:12

Polecane posty

Gość Amon-KRA
I wyjdzie na świra - daj spokój :classic_cool:

Gość Amon-KRA
A psa możesz wypożyczyć od sąsiadki :P To zarazem niezły test, bo z reguły ludzie lubiący zwierzęta mają dobre serducha.

Gość trzeba było postawić betonowy
z tym testem to prawda, mój ex nie lubił zwierząt i jak się później okazało, to ludzi również, szczególnie dzieci - własnych :O

Gość sa wakacje
Piekna Hellena pomysł super:D usmiałam sie! i pewnie jakby tak facet powiedział to bym sie smiała i szukała pieska:D to prawda ludzie kochający zwierzaczki mają dobre, wrażliwe serca:) Ja myślę, że w te upały:O:O:O:O:O:O:O:Oto Piękna chodzi ciutke pozniej, jak chłodniej. Nie dziwie się. Która kobieta lubi upał:O topimy sie w upały jak cukierki:O..ciepło tak, ale nie taki skwar.. koniecznie niech autor napisze czy mu sie udało, na pieska, czy na smyczke, czy na mijanie:)

Wit piesa nie mam jak pisałem.... na smycze nic z tego, Ona często chodzi pod moim oknem więc co zawsze miałbym ganiać z tą smyczą i szukać tego psa - bez sensu ;) i co najmniej idiotyczne ale dzięki za pomysł :classic_cool:

Gość piękna Hellena
mnie się podoba mój pomysł:) a biegał byś tylko raz, tak zeby mieć pretekst by podejść i się zapytać czy nie widziała pieska :);) ale skoro nie czujesz się w temacie, to nie bo wyszłoby sztucznie:P może wymyślę coś innego:)

Gość anna maria 8888
ach, piekne jest takie uczucie, ktore opisujecie... a tak swoja droga to ja mialam wielu takich romantycznych obserwatorow ;) i tak wam powiem ze wolabym o tym nie wiedziec, szkoda mi ich bylo (bylam i jestem zajeta)

Gość nikt mnie nie kocha nie
a rano jej nigdy nie widujesz?

Gość Zło-śliwiec
Rano mąż ją podwozi :P

Gość once upon a time...
i jak wypatrywanie

tak sobie ;) troszke mi się znudzło.... :P

Gość autorzee a ile ona ma
lat? A Ty ile?

Gość takie to było romantyczne
i się znudziło, szkoda:(

Gość może tak być
a może z okna wypadł :D

znikła....?? może gdzies wyjechała? - to takie romantyczne? ;)

ps nie wypadłem :)

Gość poboznevfgbh
podaj może adres? Wspólnie pooglądamy

Gość bez zagadania nic nie bedzie
hahahaha z okna wypadł:D:D:D A ja myslałam, że on tej swojej PIęknek Greckiej Heleny o którą była wojna Trojańśka:) wypatruje pod drzwiami:D Moze by sie o próg wywalił:D a tak z okna wypasc to troche ryyzkowane:P I co i jak tam:)? Zyczymy romantycznego wypatrywania Pięknej..Ale te burze są sprzyjające, zawsze można ją uratowac od burzy:D schowac sie przed deszczem pod drzewem:) pomysłów wiele ale z tym pieskiem tzn bez pieska z samą obrożą to jak z komedii Barei:D Idzie postawny facet idzie kobieta nagle on a ngdzie moj piesek? podnosi smycz, kobieta patrzy..Zgubiłem pieska:D Nie widziała pani pesiak:D? dobre naprawde, ale Bara juz nie zyje.. Moze w kosciele;)? to chyab dobre miejsce, moze pod krzakiem, moze pod ławką, moze w wodzie:D ale nie z okna...mozna pofrunac na trawnik:D

pisze przecież że chyba gdzieś wyjechala bo znikła zupełnie... może na wakacje :)

Gość Piękna Grecka Helenna
zapewne... na wakacje pojedzie, bo wakacje są. MOze sie oplaa cwiczy;)? aby ładnie wygladac w bikini, wiesz kobiety maja jak zwykle mało czasu na wszystko. Moze spróbuj w sklepie, zapytaj o ostre zyletki jakie by ci poleciała:D

Gość Piękna Grecka Helenna
Albo jak bedzie wyrywała chwasty kwiatki z ogordka..podejdz i powiedz..zgubiłem pieska moze Ci Piekna pomoge wyrywac:D te krzaki

jednak nie wyjechała.... :) i wiem jak ma na imie -Poszedłem sobie do takiego sklepu, a Ona za mną i zaczęły sobie coś tam gaworzyć bo się najwyraźniej dobrze znały, to znaczy głównie ta sklepowa (bo Ona stała troche jak wryta jak i ja) i sklepowa do Niej po imieniu ....... - imie OK :classic_cool: i wiem przynajmiej, że nie Hogata, Hermenegilda czy coś w tym stylu