Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkasierka

kiedy strzelic fochem - zaproszenia

Polecane posty

Gość werkasierka

Temat głupi, ale troche mnie irytuje kuzynka. Za miesiac jej slub i wesele, a ona jeszcze zaproszen nie wyslala ;/ fakt, ze prosili juz miesiac temu rozenstwo mojego taty, kuzynow i kuzynki, a nas jeszcze nie troszke nas wkurza i irytuje. Szczerze to ja w czasie wesela kuzynki mam urlop i moglaby gdzies jechac ... a tak to czloweik niby wie, ze jest zaproszony, a z drugiej strony przeciez nie pojdziemy nie zaproszeni ;/ Czy według Was to fer ? Moze olac wesele i planowac na ten czas inne atrakcje.

Gość uyrydrye
mozesz planwoac jak chcesz. ale teraz tak na miesiac wczesniej sie zaprazsa.

Gość homer i liza
u mnie było tak,że siostra miała komunie dziecka zaproszenia dała tydzień wcześniej dwóm braciom i ich rodzinom no i jeszcze tam komuś,mnie nie dała zaproszenia bo powiedziała że kłaniała mi sie nie będzie że jak chce to moge przyjść bo miejsce mam wykupione a matka zrobiła całą komunie na 20 osób w knajpie oni nie dali ani grosza a potem mieli pretensje do matki ze nie maja kasy na laptopa bo za mało uzbierali a matka tez nie dała nic bo oprócz sali powinna tez dac dodatkowo :( takie zabawy z rodzina to lepiej odwoływac i nikaj nie isc