Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odra25

Czy ktos tak mial? czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość Odra25

Czesc , jestem tutaj nowa chcialabym zapytac was o rade bo widze ze staracie sie o malenstwa :) @ mam nieregularny wiec ciezko mi coskolwiek wywnioskowac ;/ mierze temp i od 2 czerwca jest podwyzszona nawet do 38.0 z rana przed wstaniem z lozka, czuje sie fatalnie poniewaz ciagle chce mi sie spac i boli mnie glowa a jak ranop sie budze to czuje sie jakbym miala goraczke a temp pod pacha 36.6 czasem 37.0 ale chora nie jestem.pobolewa mnie brzuch dolem i mysllam ze dostane zaraz @ ale nie ma go nadal . dzis zrobilam test no i wyszla ta druga kreska ale bardzo cieniutka tyle ze taki sam kolor jak ta kontrolna tylko bardzo cieniutka tzn jak robilam to patrzyl;am i odrazu sie pojawila ale po czasie zrobila sie taka cienka > Test powtorezylam i znowu to samo . Co sadzicie ? Zrbilam po poludniu badanie krwi a wynik bedzie dopiero jutro ale strasznie sie denerwuje :(((( Mozecie mi cos doradzic?

Doradzam cierpliwość. To ledwie kilka godzin czekania na wynik. Zajmij się czymś, książkę poczytaj, film obejrzyj, zaproś faceta wcześniej do łóżka.

Gość Odra25
No wiem tyle ze to sie tak jakos samo mysli... ;/