Gość wiecznie odchudzająca się Napisano Lipiec 2, 2012 Znacie jakąś dobrą książkę o motywacji w odchudzaniu, nie umię się wziąć za to jak już zrobię 1 dzień to zaraz wieczorem kończę a weekendy to już w ogóle nie umię przetrwać tym bardziej że teraz lato zimne piffko kusi grille itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamarcia 33 Napisano Lipiec 3, 2012 ja mam to samo zaczynam rano a wieczorem koncze i sie objadam masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecznie odchudzająca się Napisano Lipiec 3, 2012 Na którymś topiku dziewczyny pisały właśnie o tej książce tylko nie wiem na którym dlatego pytam. Ja dziś znowu zaczynam dietke hihi ciekawe jak długo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ToPewniePisałamJa Napisano Lipiec 3, 2012 Pisałam na którymś topiku o tej książce. :P Jak chcesz to podaj maila i Ci wyślę, pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecznie odchudzająca się Napisano Lipiec 3, 2012 boobasek@buziaczek.pl bede wdzieczna z góry dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula606 0 Napisano Lipiec 3, 2012 hej to wpisz od razu 2 adresy bo też by mi się przydała taka książka bardzo piotrowska.paula@gmail.com dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ToPewniePisałamJa Napisano Lipiec 3, 2012 już wysyłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matt17 Napisano Lipiec 3, 2012 To ja też poproszę :) mattidino007@interia.pl :) Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meva 0 Napisano Lipiec 3, 2012 to ja też bardzo proszę meva0405@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesliwaasia 0 Napisano Lipiec 3, 2012 I ja i ja :D Będę wdzięczna asia-kapica@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecznie odchudzająca się Napisano Lipiec 4, 2012 Dzięki wielkie dostałam będę dzisiaj czytać. Meva widzę, że dużo schudłaś jak to zrobiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groszkowa panienka Napisano Lipiec 4, 2012 Ja tez bardzo poprosze sylwia2006-74@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niussa Napisano Lipiec 4, 2012 ja polecam taką książkę: http://merlin.pl/Dieta-dr-Beck-Myslenie-wyszczuplajace_Judith-S-Beck/browse/product/1,640048.html#fullinfo bardzo dobre podejście do odchudzania od strony psychologicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meva 0 Napisano Lipiec 4, 2012 do wiecznie odchudzająca sie - stosuję dietę Dukana ;) i polecam, tylko trzeba się stosować zasad bo bez tego ani rusz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach