Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikan

dieta norweska

Polecane posty

Chciałam sie podzielić z wszystkimi odchudzającymi, doświadczeniami w stosowaniu diety norweskiej.Jestem kobietą już dość wiekową ,kilkanaście lat temu odchudziłam się 26 kg stosując właśnię tę dietę .Tak wiele diet stosowałam ze już nie pamiętam ile ich było i jakie to diety ,tej jednak nie zapomnę bo jak już nadmieniłam schudłam i już 13 lat trzymam w miarę prawidłową wagę ,niestety mam tendencję do tycia i muszę się pilnować żeby nie zaprzepaścić tego co osiągnęłam i każda z was po zakończeniu diety musi niestety pilnować swoich kilogramów bo żadna dieta nie zdziała cudów jeśli nie będziemy ograniczać naszych zachcianek na słodycze czy na inne smakołyki.Pamiętam że zaczynałam trzy razy i kiedy wytrwałam do czwartego dnia diety było już dobrze .Po 14 dniach diety już nie potrzebowałam tak dużo jeść ,mój żołądek jakby się zmniejszył ,jest to zresztą wszystko opisane ,ale ja chciałam to wszystko potwierdzić .Jestem bardzo zadowolona i wiele innych moich znajomych ktorzy korzystali z tej diety.Pozdrawiam wszystkich odchudzających się

Gość qp0e8e3hyfh
a te jajka nie za duzo i jak cholesterol?

Grapefruity niwelują cholesterol...ponoć!!!!. Ja nie miałam żadnych problemów zdrowotnych, choć byłam po 50-tce ,gdy zaczynałam się odchudzać.Nie jestem lekarzem ale mimo to myślę że nie każdy może stosować tę dietę,ale w miarę zdrowy człowiek ..dlaczego nie???Ludzie budujący masę mięśniową odżywiają się ogromnymi ilościami jajek i mięsa białego,ale w tej kwestii najlepiej zasięgnąć porady lekarza lub dietetyka ,choć tym ostatnim ja osobiście nie wierzę Powodzenia życzę wszystkim odchudzającym się i pozdrawiam.