Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

kto waszym zdaniem zrobil tutej najwieksza furore?

Polecane posty

Tak jak w temmacie, czyli ktory z kafeteriuszy badz kafeterianek w ostatnim czasie zdobyl najwieksza slawe, podbil wasze serca, wzruszyl was, poruszyl, obruszyl czy co kolwiek. Moze ktos zadzialal na Was bardzo negatywnie, a moze wrecz przeciwnie? oczywiscie nie przecze, ze chcialabym sie znalezc na pierwszym miejscu waszych list. ale wybor nalezy do Was..

Gość Warwik
na pewno nie ty debilko

Gość Zuzuzel
mi się wydaje że gwiazdorem ostatnich miechów jest prawik to już kafereryjny celebryta

Gość moje serce należy do
Michaua 😍

Gość Głupich nie sieją
A mi się wydaje, że Dyrektorke. Pamięta ktoś ją jeszcze? Czy już nowa elita zasiedla kafe? ;)

Oj debilku nie badz taki tajemniczy, kazdy dobrze wie, ze stawiasz mnie na pierwszym miejscu. Gdybys mnie nie czytal I nie znal, nie wiedzialbys, ze jestem debilko. ja obstawiam na: Ktorys z prawikow, duzo go tutej, ciagle ma jakis seksowy problem bezdomna I bezrobotna, przy niej to nawet ja jestem normalna

Gość hckhcchxx
dla mnie kamila z bloga mam polewke :D

Zuzuzel z Toba sie zgadzam. dyrektorke tak troche kojarze, alle nie wime czym zaslynela, a ten michau to kto? Jakos mi sie nie wrzucil w oczy.

Gość sica
nie znam Fiel.a stulej to prowokator i prostak

Gość myślę,że ty
nadajesz się na początek listy niedouków które nie potrafią napisać w naszym jesyku np prostego wyrazu "tutaj" i piszą jakieś bzdury. Dziękuję.

O stuleju tez pierwsze slysze. kamila z blogu fajna, ciekawe stylizacje, ale to niestety nie kafeterjaninka. furora na tym forum oznacza slaqwe zdobyta w jakikolwiek sposob. Nie wazne w jaki, wazne, ze osoba znana, niekoniecznie lubiana. polonistom podzienkuje, wszelgie uwagi prosze kierowac gdzie indziej, tutej jest ranking. jak narazie prowadzi prawik. A I moje imnie sie przewinelo pare razy, wienc uznam to za glos.

O prosze kogo ja widze. A kimze jest ten rydzielec? Tyle tu siedze, a tyle osob jest mi obcych. Moze dlatego, ze ja mam tutej swoj maly swiat.

Fajna dziewczyna :D Jak chcesz się sowiedzieć wiecej to poszukaj jej postów po prostu:P bardzo ciekawa i normalna co jest żadkością ! osoba

Gość nowaelitka
opowiedzcie cos o dyrektorke z nowych to kamila i jenny

Krwawa Wilczyca - bo siedzisz non stop na uczuciowym:P A tu sie raz na jakis czas przewijają ambitne i normalne tematy