Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uladana

Facet burak! Sytuacja w kinie.

Polecane posty

Gość Gienek 55
dziunia powiesz mi co z Tobą nie tak?:)

Gość zeeenek
haha nie rozsmieszajcie mnie ze bilet to taki wydatek zeby sie klaniac w pas takiemu .. hm.. ofiarodawcy .. dobre mi To w czym problem? Bylo nie isc do kina i nie chrupac popcornu.

Gość Oj ludzie, czytać książki ....
Marii - a wiesz czemu facet ZAWSZE w restauracji idzie pierwszy ? Nie ? To doczytaj zasady dobrego wychowania

no wlasnie nie wiem w czymproblem, jak chce facet placic to niech placi ale potem niech sie zachowuje z klasa a nie jak jakis debil bo rownie dobrze moglby ta kase za jej bilet w bloto wywalic. co mu po takiej randce skoro dziewczyna zaraz sie zrazi?

Plenerowa - pamiętaj, że rzecz działa się w Polsce, a tutaj, dwa bilety + dodatki, to dla niektórych więcej, niż dniówka ;)

Gość zeeenek
no wlasnie nie wiem w czymproblem, jak chce facet placic to niech placi ale potem niech sie zachowuje z klasa a nie jak jakis debil bo rownie dobrze moglby ta kase za jej bilet w bloto wywalic. co mu po takiej randce skoro dziewczyna zaraz sie zrazi? Jak placi to zajmuje fotel, a laska schody. To jest oczywiste. Jak sie laska zrazi, to na drugi raz inna zalapie sie na darmowe kino i chrupanie popcornu.

marrie --> ja bym wyszla na twoim miejscu. i tez by mnie to meczylo.. kiedys przydarzyla mi sie podobna sytuacja tylko ze ja bylam ta dziewczyna, koles ewidentnie podpity, godziny popoludniowe, pelno ludzi sie gapilo, ja nie wiedzialam jak sie zachowac, jego zona podeszla, powiedziala do niego cos ostro w ich jezyku (byl finem zdaje sie) i go wyciagnela na sile z restuaracji robiac przy tym zamieszanie, koles sie stwawial, ja stalam jak wryta. glupio bylo wszystkim.

Gość Oj ludzie, książki czytać
Zenek , , imię masz adekwatne do pozycji społecznej ... Dobrej nocki wszystkim rycerzom , chamy tez niech już idą spać - przeca na te swoje kinowe rozrywki muszą zarabiać ... ;)

Gość zeeenek
Zenek , , imię masz adekwatne do pozycji społecznej ... Dzieki

Gość zeeenek
no ale po cos bierze ta dziewczyne do kina prawda? no chyba ze lubi placic za kogos, takie hobby po prostu No to ja wzial i zaplacil. W czym problem? Obejrzala? Obejrzala. Siedziala? Siedziala. Pojadla? Pojadla.

a moze ona placila za siebie? w sumie na to by wychodzilo, gdyby koles bral ja na randke to by pewnie sie tez umial zachowac. wlasciwie to nie wiem skad wzieliscie pomysl ze to on zaplacil. mial to napisane na czole czy jak?

poranny kac --> no ale wlasnie o to mi sie rozchodzi ze jak sie nie potrafi zachowac to co on z tego bedzie pozniej mial jak mu i tak dupy nie da po takim zachowaniu? :)

Gość zeeenek
a moze ona placila za siebie? Szczerze watpie. A jesli tak, to zwyczajnie sfrajerowala. Jej wina. w sumie na to by wychodzilo, gdyby koles bral ja na randke to by pewnie sie tez umial zachowac. Bardzo ladnie sie zachowal. W koncu oboje siedzieli. wlasciwie to nie wiem skad wzieliscie pomysl ze to on zaplacil. mial to napisane na czole czy jak? Taki jest zwyczaj w Polsce. Jesli facet nie placi, to jest skapcem. Byly juz takie tematy na kafeterii.

Gość wuwuzele
Ale jak to, kupili dwa bilety, a tylko jedno miejsce było wolne???To znaczy, że ktoś im zajął jedno miejsce i najpierw tamtego buraka bym z niego wyrzucił...

Gość Faceci niestety niewiescieja
Żenujące rozważania . Pism obowiązkiem faceta jest traktować towarzyszke jak księżniczke . Jeśli tak nie jest on daje świadectwo sobie. Należy takich kijem nawet nie tykac - proste.

Gość A brat moze pomiatac siostra?
Fajne wychowanie , nie ma co.

Gość zeeenek
to równie dobrze mógł być jej brat, mój na pewno zachowałby się podobnie Albo kuzyn

Gość wuwuzele
Do Faceci niestety niewiescieja - najpierw kobiety muszą sobą coś reprezentować, później można je jak księżniczki traktować...

Gość zeeenek
Pism obowiązkiem faceta jest traktować towarzyszke jak księżniczke . Nie pod warunkiem jesli za siebie nie placi

Gość uladana
wuwuzele Ale jak to, kupili dwa bilety, a tylko jedno miejsce było wolne???To znaczy, że ktoś im zajął jedno miejsce i najpierw tamtego buraka bym z niego wyrzucił... nikt im nie zajął miejsca, na nocne maratony bilety są sprzedawane bez rezerwacji i przypisanego miejsca, bo w ciągu całego maratonu trzeba się poruszać między różnymi salami, a w dodatku żeby zwiększyć zyski biletów sprzedają więcej niż jest w ogóle miejsc w kinie i stąd takie sytuacje

Gość uladana
To nie był jej brat, ani kuzyn, chyba że w rodzinie panują kazirodcze związki i zachowują się jak para

Gość wuwuzele
do uladana - no cóż, o tym to nie wiedziałem...