Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uladana

Facet burak! Sytuacja w kinie.

Polecane posty

Gość faceci niewiescieja niestety
Wuwuzele - jesteś głupi jak but przykro mi to stwierdzić - przemysł swoją wypowiedz i pomysl , w jakim świetle Cie stawia. Facetom pokazuj jaki jesteś silny , a kobieta z która sie pokazujesz ma być tym , czego zazdroszczą ci inni baranie- a - i nie dyskutuj ze mną bo takich cieniasow jak ty wciagam nosem .

Gość zeeenek
i nie dyskutuj ze mną bo takich cieniasow jak ty wciagam nosem . Ty odkurzaczu

Gość wuwuzele
do faceci niewieścieją - buahahaha, widzę, że jakiejś księżniczce, przepraszam, pseudo księżniczce na odcisk nadepnąłem, przykro mi, ale gdybym miał za dziewczynę pseudo księżniczkę i jacyś faceci by mi jej zazdrościli to bym im współczół

Gość wuwuzele
współczuł...

Gość zeeenek
Plac za bilet to bedziesz traktowana z szacunkiem jak ksiezniczka. Jak idziesz do kina za czyjs hajs to jestes tarktowana jak dziewczyna za pieniadze (ang. rent girl). Proste.

Gość Faceci niewiescieja niestety
Zenek - bo ciebie kwiatuszku tez wciagne :) buziaczki i lulu panienko

Gość zeeenek
Papunie

Smród biedy sie za wami ciągnie chłopcy ... I taki brak klasy ze szok . Kino jest tanie , nie stać Cie na kino to idź sam . To jest naprawdę żenada. Tak wam zależy na tych 20 zlociszach? Mnie by było sie wstyd pokazać z kimś takim naprawdę . Totalny brak taktu i klasy . No co tu dużo gadać , jesteście po prostu hołotą a hołota i tak nie zrozumie pojęcia klasa ....

Gość wuwuzele
do faceci niewieścieją niestety - skoro bilet jest taki tani własnie, to dlaczego kobieta go sama nie kupi, a każe mężczyźnie płacić, no nie no, totalny brak klasy i taktu...

Gość To powinna być ich OSTATNIA
randka, ale obawiam się, że nie będzie. Dziewczyny w tym kraju są nauczone poczucia bezwartościowości i godzą się na buractwo Polaków, którzy mają mega wymagania i chamstwo we krwi. Jak bym w ogóle z tego kina wyszła, ten matoł by mnie już w życiu na oczy nie zobaczył. A dziewczę potulnie usiadło... Przykre.

Gość zeeenek
Tak wam zależy na tych 20 zlociszach? Tak, bo moge isc drugi raz do kina na inny film. I nie 20 tylko 25. Dolicz popcorn i benzyne, bo auto na wode nie jezdzi. Ewntualnie jeszcze jakis napoj do popcornu.

Wuwuzele baranie a to dlatego ze twoja towarzyszka świadczy o twoim statusie . Sam sobie wydajesz świadectwo niemeskosci nie kumasz ? I wiesz za ile to świadectwo jest ? ZA DWIE DYCHY , za cenę biletu biedaku.. A zreszta, zapytaj matkę jak to jest , moze ci glabie wyjaśni choć wątpię sądząc po tym jak Cie wychowała . No hołota i tyle ...dobrej nocki mimo wszystko

Gość zeeenek
Jak bedzie chciala jeszcze wrzucic kebap po seansie (bo wiadomo, ze polskie dziewczyny lubia zjesc, co widac na ulicach) to koszt takiego wypadu podchodzi pod 100 zl. I, uwaga, nie masz zadnej gwarancji zaliczenia.

Gość wuwuzele
do mężczyxni niewieścieją - o moim statusie świadczy mój dom, praca i samochód, a nie wydawanie kasy na baby...

Gość zeeenek
Niemeski jest facet, ktory daje sie naciagac pierwszej lepszej panience na pieniadze.

Zenek , a ty filmy sobie daruj bo i tak niczego mądrego z nich nie wynosisz - szkoda Twojej kasy naprawdę . Rownież życzę ci dobrej spokojnej nocy prostaka.

Gość zeeenek
Zenek , a ty filmy sobie daruj bo i tak niczego mądrego z nich nie wynosisz - szkoda Twojej kasy naprawdę . Rownież życzę ci dobrej spokojnej nocy prostaka. Lubie atmosfere sali kinowej. Ja rowniez zycze ci dobrej spokojnej nocy prostaka

Wuwuzele - słoma ci z butów wystaje nawet jeśli jeździsz lexusem ( w co szczerze wątpię )

Gość wuwuzele
do mężczyxni niewieścieją - słoma wystaje z butów takich pseudo księzniczek jak ty, które niszczą opinię normalnym fajnym kobietom

Jak już chcesz zeniu kogoś naśladować to rób to bardziej udolnie np stosując odmianę - to taka mała rada - a nuz zmadrzejesz i skorzystasz

Gość zeeenek
słoma wystaje z butów takich pseudo księzniczek jak ty, które niszczą opinię normalnym fajnym kobietom Z powodu 20 zl.

Gość zeeenek
Jak już chcesz zeniu kogoś naśladować to rób to bardziej udolnie np stosując odmianę - to taka mała rada - a nuz zmadrzejesz i skorzystasz Nie, raczej nie zmadrzeje, ale dzieki.

Gość To powinna być ich OSTATNIA
Faceci niewieścieją - szkoda Twojego czasu, buraka pługiem z pola kopanego nie nauczysz klasy, szkoda słów. Pewnie że normalna dziewczyna na żadne sponsoringi się nie zgodzi na dłuższą metę, kobiety normalnie partypują w kosztach randek, chodzi tylko o ten "gest", o pokazanie klasy. A posadzenie dupska na krześle, gdy dziewczyna siedzi na schodach, mówi samo za siebie. Bydło mężczyzno-podobne, imitacje mężczyzn, bolesny znak czasów. Pytanie tylko czy się kobieta na to godzi. Jeśli tak, to zasługuje na to, co ma.

Wuwuzele jestem księżniczką a mój facet jest księciem . Dotarło ?

Gość wuwuzele
do Faceci niewiescieja niestety - ty jesteś prostaczką a twój facet ma pecha

Gość zeeenek
Wuwuzele jestem księżniczką a mój facet jest księciem . Dotarło ? Podpaski tez ci ksiaze kupuje, czy we wlasnym zakresie?

Gość wuwuzele
do To powinna być ich OSTATNIA - jakie kobiety, takie ich traktowanie...

Gość zeeenek
partypują Co to znaczy?

Niedługo sponsoringiem ta hołota nazwie pozyczenie pudełka zapalek a normalna randka będzie wtedy jak laska zapłaci im za kino odwiezie taryfa do domu a sama na piechotę wróci .

Gość zeeenek
Niedługo sponsoringiem ta hołota nazwie pozyczenie pudełka zapalek a normalna randka będzie wtedy jak laska zapłaci im za kino odwiezie taryfa do domu a sama na piechotę wróci . Mi pasuje. W koncu zazwyczaj jest odwrotnie, wiec teraz jak jest rownouprawnienie to tak powinno byc. I pewnie niedlugo bedzie.