Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uladana

Facet burak! Sytuacja w kinie.

Polecane posty

Gość zeeenek
Zenuś, tacy jak ty dla mnie nie istnieją po prostu, nie rzucaj się, pchełko :) Ja bym na tych schodach po prostu nie usiadła, tylko wyszła. Ale na pewno znajdziesz taką, co usiądzie, więc wszystko gra i buczy. To w czym problem?

Gość To powinna być ich OSTATNIA
No właśnie też nie wiem w czym problem :D Ja problemu nie mam, bo się z takimi jak ty nie zadaję, ty nie zadajesz z takimi jak ja (które na schodach nie usiądą) i wszyscy są szczęśliwi :)

Gość wuwuzele
no tak, wszystko sprowadza się do pieniędzy, dziś jest to przelicznik męskości, im więcej wydajesz kasy na kobietę tym bardziej męski jesteś buhahahaha, moje drogie pseudo facetki, czasy, w których facet jak ostatni idiota latał za kobietą i spełniał wszystkie jej zachchcianki się skończyły, mężczyźni przejrzeli na oczy i mają was coraz częściej w dupie, ja wiem, że was to boli, na waszym miejscu też by mnie to pewnie bolało buhahahaha

Gość zeeenek
Ale ja tez nie mam problemu. To autorka topicu ma problem.

Gość To powinna być ich OSTATNIA
Autorka tematu NIC nie pisała o kasie. Opisała sytuację, w której facet posadził dupsko na krześle, sadzając dziewczynę na schodach. To wyście zrobili z tematu temat o kasie. Dobranoc panom 🖐️

Gość wuwuzele
do To powinna być ich OSTATNIA - bo i tak i tak wszystko sprowadza się do kasy w tym świecie...

Gość Faceci niewiescieja niestety
Och widzę ze strzał był celny ;) latanie cie nie interesuje? Moze wobec tego lalki barbie, moda i te sprawy ?:) Wuwuzele , moje ego jest na tyle duże ze nie muszę za siebie płacić w kinie. Za to Ty możesz popelnic samobójstwo skacząc ze swego ego na IQ. Teraz naprawdę zamykam bo dyskusja ta do niczego nie prowadzi,

Gość zeeenek
Autorka tematu NIC nie pisała o kasie. Opisała sytuację, w której facet posadził dupsko na krześle, sadzając dziewczynę na schodach. To wyście zrobili z tematu temat o kasie. Nie placisz za bilet - siedzisz na schodach. Dobranoc panom Paaaaaaaaaaaa

Gość wuwuzele
do Faceci niewiescieja niestety - nie interesuje się kinematografią, lataniem nie za bardzo, ale tak np. w kosmos bym poleciał sobie, fajnie pewnie by było...

Gość zeeenek
Moze wobec tego lalki barbie, moda i te sprawy ? Ooooooo

Gość manio ciekawski=)
Faceci niewiescieja niestety Nie widzisz, że jesteś podpuszczana? Nie szkoda Ci czasu na te zabawy? ;) Dodam tylko, że sama się przyczyniasz do zniewieścienia mężczyzn, biorąc się za zajęcie tradycyjnie męskie. Po prostu jesteś jedną z kobiet, które podwyższają poprzeczkę i potem się dziwią, że znaczna część mężczyzn nie może za nimi dogonić. Wiele już o tym napisano i przed tym nie ma ucieczki. To jest proces nieodwracalny. Zobacz ilu mężczyzn porzuca tradycyjnie męski wygląd, na rzecz bycia zniewieściałymi. Można się porzygać. Moja dziewczyna uparcie twierdzi, że szybowce są dla ciot :D i poważa tylko samoloty, najchętniej myśliwskie. Ja się z nią nie zgadzam, bo szybowce pięknie się poruszają, ale faktycznie co ryk silnika, to ryk silnika. Pozdrawiam

Gość wuwuzele
do Faceci niewiescieja niestety - nie musisz płacić za siebie w kinie bo masz faceta frajera, ego nie ma tu akyrat nic do rzeczy, ale i tak masz słabiutkie...

Zeby polecieć w kosmos trzeba być najpierw pilotem . Kosmos jest piękny tu sie zgodzę - mam teleskop i lubię oglądać gwiazdy. Malostkowosc ludzka potrafi całkowicie przesłanie wnętrze człowieka. Dlatego wymyślono zasady ludzkich zachowań by unikać nieporozumien

Gość manio ciekawski=)
Dawno już myślałem o kursie pilotażu, ale samolotów, ale mnie po prostu nigdy na to nie było stać. Może niedługo to się zmieni. Moim marzeniem, zawsze było, przelecieć pod mostem :D i potem pomachać ładnie skrzydłami. Niestety, moje szanse na zostanie pilotem myśliwca, przepadły nim się urodziłem, tak gdzieś w latach 20 :D Dobrych prądów wstępujących, czy jak to nazywacie, życzę i już idę spać

Gość wuwuzele
do Faceci niewiescieja niestety - zdaje sobie sprawę, że trzeba najpierw być pilotem ale nie to jest u mnie problemem, a tak na marginesie, czy ty już nie miałaś iść ???

Gość zeeenek
A ja mam kalejdoskop

Gość manio ciekawski=)
zenek :D nieźle mnie dziś rozbawiłeś :D

Gość zeeenek
najs ide 🖐️

Gość zeeenek
manio;)

Twoja dziewczyna nie słyszała chyba o kapitanie Wronie a już na pewno nie leciala szybowcem lot którym jest cichy i w przeciwieństwie do głośnego samolotu. Ja wcale nie jestem za rownouprawnieniem - po prostu robię co chce :) co do mojego faceta - frajerem nie jest bo mierzy sie z różnymi sobie w interesach , pracy a nie z kobieta no ludzie .... Ale no nie ukrywam , jest to silna osobowość i duża inteligencja nie musi zulic ode mnie 20 L na kino i jeszcze na paliwo do auta . Co do podpuszczania - chyba trochę jest w tym racji - przyznaje - wdalam sie w ta gadów ale temat wydał mi sie tak absurdalny ze nie sposób było go pominąć milczeniem :)

Gość wuwuzele
do Faceci niewiescieja niestety - absurdalne są pseudo księżniczki kozak w necie - pizda w świecie...

Manio - kto kocha przestworza, kocha je na zawsze - a samolotowka nie jest tak tragicznie droga gorzej z badaniami lotniczymi rzeczywiście :) piękne zdjęcie :) uważam ze latanie w latach 40 tych było najbardziej romantyczne :)

Idę wtedy , gdy chce iść ;) myśl tak sobie jak ci tak łatwiej ze kozak w necie tylko jestem . Facet powinien być facet a kobieta kobietą a nie zeby dziewczyna za kino płaciła czy na schodach siedziała . Ładna burza u nas :)

Gość wuwuzele
do Faceci niewiescieja niestety - o to walczyłyście to macie, nikt nie mówił, że bedzie łatwo, jak się nie podoba to do garów, tam będziesz prawdziwą kobietą...

Gość zeeenek
u mnie przeszla juz

Gość wuwuzele
ok, spadam jutro tu jeszcze wbije i poodpowiadam na posty jeśli jakieś się jeszcze pojawią...

Jestem nią a równouprawnienia nigdy nie będzie - panuje patriarchat . Dlatego jakoś dziwi mnie wasze podejście do tego płacenia no bo sami robicie z siebie przegrancow .. Dobra , idę spać już sie zaczynam nudzić a tego nie lubię

Gość zeeenek
Wygrywam 25 zl. Pa.