Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danene

kobiety po 25 roku życia . Przeszkadza wam to ze faceci sie juz

Polecane posty

Gość danene

za wami nie oglądają tak często jak gdy miałyscie 17 lat ?

Gość akurat ja mam odwrotnie
bo za małolaty byłam taka sobie, bardziej we łbie imprezy jak dbanie o siebie ;) teraz ogarniam się z modą, bardzo dbam o swój wygląd ( nie tapeciara tylko tak na zdrowo chce dobrze wyglądać, mieć zdrową cerę a nie zatuszowaną pudrem, zdrowe włosy itp). umiem ubrać się stosownie tak żeby było fajnie seksownie a nie tandetnie ( pamietam jak zamałolaty gdzieś tam próbowało się na siłę wystawić cycki :D a teraz ubieram ciuchy nie odsłaniające a ładnie podkreślające biust). Akurat od właśnie 23-24 rż słyszałam że piękna KOBIETA się ze mnie zrobiła itp a z wiekiem wręcz coraz bardziej dochodzę do perfekcji ;)

za mna sie ogladaja tak samo jak 10lat temu a mam 27 lat. akurat dla mnie to jest minus bo wolalabym miec jednego, ktorego niestety nie mam niz te tlumy dziwnych adoratorow

Gość ja też mam 27 lat
i teraz wygladam lepiej niz 10 lat temu, bo 10 lat temu w ogole sie nie malowalam, nie farbowalam, chodzilam w starych ciuchach, bo nie miałam kasy, teraz fajnie wygladam i zawsze sie ktos za mna obejrzy

Gość lkfdffjjoioidoidoifdofofokf
Na mnie nikt się nie patrzył 10l temu i obecnie 9l pózniej też nie.

Za mną się nigdy nie oglądali, nie oglądają się i oglądać nie będą, więc mam to gdzieś.

Gość germanistka86
Mnie tam akurat wzrok innych mężczyzn zupełnie nie interesuje. Dziwie się tylko, że się ludziom te tematy o wieku nie znudziły. Według kafe dziewczyny po 25 roku życia powinny sobie szykować trumnę. No to kobitki do dzieła!!!:D

Gość germanistka86
Interesuje mnie natomiast rozmiar knagi, oraz techniki pozwalające osiągnąć orgazm z wykluczeniem penetracji analnej:classic_cool:Tak że sobie nie myślcie.

StuLej czy ty i pravik to nie jedno o to SAMO ? Za mna ogladaj sie faceci choc nie mam 17 lat. tylko ze inni. Z reszat nie zalerzy mi na ogladaniu sie heheh.

Gość burzo
rhovanion dziwisz sie?:)