Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko chca zaliczyc

Każdy facet które poznaję, chce mnie jak najszybciej przelecieć.....

Polecane posty

najgorsze jest to, ąe jeśli jest w moim typie to nie potrafie odmowić. dlaczego tak sie dzieje? kiedys nie dopuszczalam tej mysli do siebie ze jakis facet (fajny) mnoglby chcies tylko seksu ode mnie. nie jestem żadną miss, nie rozumiem tego... coraz bardziej mnie to dreczy...

któego( mialo byc we tytule

Gość likasasasas
moze zachowujesz sie jak k...ewka... I sama ich naprowadzasz na to ze chca cie przeleciec. Znam takie.

Hm może kusząco się ubierasz lub swoim zachowaniem dajesz płci przeciwnej oznaki tego żeby ciebie w ten sposób poderwali:)

moze tak byc dlatego ze dzisiejszy swiat jest ukierunkowany na seks, wszedzie seks, w reklamach seks, w telewizji seks, na billboardach seks, w czasopismach seks i ogólnie jest wielkie parcie na ten seks, miarą męskości faceta jest ile panienek zalicza w zwiazku z czym akzdy facet chce zaliczac jak najwiecej i ląduje potem w lozku z nowo poznaną dziewczyną odkrywając że w sumie to jej nie zna i ma ją w dupie tak na prawdę i gówno go ona obchodzi i jest jakos tak... sztywno? i bez polotu jak z kobietą do której się coś czuje i z którą cos cię łączy.

Gość no ja jebe
ten nade mną dobrze pisze, polać mu.

nie jestem kuwa, nei ahowuje sie jak kurwa ani nie ubieram sie tak. A Wy dziewczyny nie macie tego problemu?

Gość ghyt
A ile masz lat i ile mają CI twoi chłopcy których poznajesz?

mam 22 lata. a oni...w przedziale wiekowym 19-42.......

Gość spotkaj sie ze mna
nie pojdze Ci tak łatwo ;)

Gość ghyt
Przedział wiekowy nie taki zły chociaż te 42 i taka 22 to nie powiem co mi się kojarzy no ale ok.Możliwe, że szukasz w nie odpowiednich miejscach, może warto poznać jego znajomych oni znają go dłużej.

19 latek - po paru miesiacach znajomosci powiedzial ze jemu tak na prawde chodzi o zaspokojenie potrzeb 22-latek - chciał być ze mna tylko wtedy kiedy byliśmy sami, wtedy mial dla mnie duzo czasu, inaczej szybko sie zmywał 23-latek - powiedział, że nie szuka dziewczyny, ale podobam mu się więc zaproponował mi układ 23- latek nr 2 - szukał ciągle okazji, byle pretekstu żebbym jechałą do niego do mieszkania 27-latek - na drugiej randce zaczął mnie całować i proponować wyjazd na weekend 30 latek - jak wyżej. zabrał mnie do siebie, mieliśmy film oglądać. ale tak mi się podobał, że nie miałam sily mu się oprzeć 42- latek - bez przerwy jakieś aluzje, chciał mnie oglądać nago i w sumie mogę wymieniać dalej...... ok było też dwóch gości ktorzy chcieli czegoś wiecej. jeden robił aluzje do zwiazku i "wspolnej przyszlosci" na drugiej randce, a drugi obcokrajowiec, ktoremu przed spotkaniem powiedzialam ze jestesmy tylko kolegami. nie dociera.

Gość widać ubierasz się jak
łatwa lala, zachowujesz jak łatwa lala, poznajesz wszystkich w jednym klubie gdzie się przecież chodzi poszukać laski do zaliczenia. Ogólnie to masz problem ze sobą :P

nawet nie wiesz jak sie mylisz :D

Gość nie ma to jak provo znudzonego
gimgówna

Gość kulka z podwolka
poznaj kogos w bibliotece albo w klubie szachowym moze znajdziesz wyjątek;)

kurwa ludzie, nic o mnie nie wiecie, przestańcie pisać bzdury. myślałam że nie tylko ja mam ten problem :O nigdy się z czyms takim nie spotkałyście?

Gość lira tira
nie masz niczego innego do zaoferowania facetom to widać na pierwszy rzut oka tylko miecho samo mięcho

Gość jak 3 osoby mówią ci
że jesteś koniem to idź szukać siodła :classic_cool: Co ty głupia myślisz? że jak każdy chce ci tylko włożyć swój kozi członek to to jest ich wina a nie twoja? ogarnij się dziecko :O

Gość lira tira
codziennie się spotykamy przy drogach z takim "czymś"

Gość jak 3 osoby mówią ci
znajoma też miałą ten problem w twoim wieku. chodziła jak kretynka w mini z którego wystawało pół dupi i platynowym blondzie :classic_cool:. Jak się zestarzała i 30 facetów zerżnęło ją na pierwszej randce to trochę zmądrzała i ubiera się inaczej no i zaczęła chodzić na terapię. pomogło jej. szczególnie te lata pracy z psychologiem.

haha co za bzdura. widzę, że was zazdrość zżera i tyle.

Gość ludź wiedzący
"k**wa ludzie, nic o mnie nie wiecie" wystarczy to co napisałaś żeby wiedzieć, kurwa

ubieram sie normalnie, delikatny makijaż, mam brązowe włosy. nie wyglądam jak pusta lala

tak naprawdę jestem 16 letnim gówniarzem co właśnie skończył rok szkolny w gim i się nudzi więc będę wam tu pisał całe dnie moje wspaniałe tematy podając się za kobiety

Gość zeżarta przez zazdrość
czego mam ci zazdrościc? tego, że nie potrafię tak jednoznacznie wskazać gdzie zawiera się cały mój rozum? ty nie musisz nawet rozkładać nóg aby wszyscy wiedzieli, że tam masz rozum

az takie wam sie to wydaje nieprawdopodobne ze oskarzacie mnie o prowokacje?? cholera, naprawdę mam z tym problem

a co ty możesz o tym wiedziec??

tylko raz poszlam do lozka z facetem, ale wtedy bylam naiwna. myslalam ze jest mna zainteresowany, dopiero po przemysleniu zrozumialam ze chcial po prostu zaliczyc,

Gość lira tira
"myslalam ze jest mna zainteresowany, dopiero po przemysleniu zrozumialam ze chcial po prostu zaliczyc" miałaś rację mysląc, że jest tobą zainteresowany inaczej by cie nie zerżnął ile czasu zajmuje ci proces myślenia? i dlaczego dłużej niz stosunek seksualny?