Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

broken mirror

na co macie teraz ochotę?

Polecane posty

w sumie mam jedna kolezanke co lubi tromby robic ale chyba zbyt pozno i zbyt bezczelnie zeby do niej dzwonic zwlaszcza jak ją tak chamsko olałem niedawno :D troche przy kosci jest i pewnie musial bym ją tez popiescic a to juz zbyt wiele jak na moje poczucie estetyki :D a przez to wszystko tylko sobie ochoty narobilem jeszcze bardziej i zmieniam ochote: teraz chce dwie pilotki przy sterze :P

ale chyba takie sa po prostu potrzebne, na prawde. takie ktore to lubia. bo zadna regularna, fajna dziewczyna z ktora bylem dluzej, nie potrafila tego zrobic dobrze. moze tak pechowo trafialem? a moze to jakas regula nie wiem

ha ha :) niejeden ,,kolega'' miał już lody z automatu co ciekawe, z tego automatu korzysta się raz i nigdy więcej, ciekawi mnie, dlaczego ..

,,bo zadna regularna, fajna dziewczyna z ktora bylem dluzej, nie potrafila tego zrobic dobrze'' brak doświadczenia w przeciwieństwie do takiej algidy czy innej, dla której to chleb powszedni? ;)

no moze cos w tym jest, w sumie nie patrzylem od tej strony.. btw wiem, jestem 1000 osoba ktora Ci to mowi ale masz bardzo ladne, szerokie usta :P moja byla takie miala, fajnie sie z nia calowalo ;)

'' masz szerokie usta'' - wyjątkowo dziwny komplement heheh Broken jak będziesz to daj znać:)

Gość poważnie
która chciała by filmik amatorski nakręcić?

Widze, że wywołałem wilka z lasu :p Co takie tematy w nocy zakładasz, pachnie mi tu sensacją hehe

chiałam sie nie nudzić stąd ten post:) co do wilka to ja raczej wilczyca żądna ----------ciała-------młodego hahahah

wiesz z taką gotowością to mi się kojarzą w sumie dwa zawody które moze uprawiac kobieta, jeden z nich to lekarz a drugi to ten najstarszy na swiecie :P

no jak do tej pory nie trafilem to juz mnie tak nie ciekawi. jestem jednak pewny ze masz arcyciekawe zajecie i jak chcesz to mozesz sie pochwalic :P

Gość sokół niskolot
przelecieć ....