Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila223

Mój były narzeczony wziął ślub! Chcę się wygadać...

Polecane posty

Gość kamila223

Witam, chce sie tylko przed kims wygadac. Byłam z nim ponad 3 lata, zareczylismy sie i organizowalismy slub a potem sie rozstalismy. Slub mial byc teraz w lipcu a tu na fb on ma zdjecia ze swojego slubu z inna. Nie jestem zazdrosna ani nie jest mi zal, po prostu jak zobaczylam to zdjecie zrobilo mi sie tak dziwnie bo ze mna byl 3 lata a na slub bardziej ja nalegalam a z nia jest niecaly rok i juz po slubie. A zaraz po rozstaniu ze mna byl bardzo zalamany...

Gość botorolloton
bo tamta to cwaniara, wiedziała ze jak do roku czasu od poznania nie wezma slubu to pozniej faceta ciezko zaciagnac do ołtarza, jak już mu bielmo z oczu zejdzie i widzi wady. A jeszcze gorzej jak się razem zamieszka, to wtedy nie ma mowy o slubie.

Gość kamila223
ale zeby wziac slub do roku czasu od poznania to trzeba miec na to fundusze bo np u mnie nie przeszedl by sam slub tylko musi byc normalne wesele niestety- tradycja rodzinna. A tamta chyba w ciazy jest bo na zdjeciu widac brzuszek wiec pewnie dlatego tak szybki slub

Gość kamila223
Teraz po czasie widze naprawde jaki byl powod. Powodem bylo brak rozmowy miedzy nami. dosłownie wszystko zalatwialismy przez smsy a mielismy wtedy ok 20 lat. ale byl to zarowno moj jak i jego pierwszy powazny zwiazek i moze nie umielismy sie odnalezc w nim. A jezeli chodzi o konkretny powod rozstania w danej chwili to takiego nie bylo, po prostu bylo duzo sprzeczek spowodowanych brakiem rozmowy

Gość botorolloton
pomyśl w ten sposób, że musiałaś się rozstać bo gdzieś czeka na Ciebie taki facet, który marzy o tym by Cie poznać.

Gość tak to jest z pokoleniem
smsow i innych, nie potraficie siedziec ze soba w barze by nie zagladac do telefonu i jak niby chcecie nawiazywac prawdziwie glebokie relacje? zal...

Gość kamila223
Ale ja mam juz faceta ktorego bardzo kocham i jestem z nim szczesliwa:) ale marze o slubie, jestem typem romantyczki dla ktorej jest to wazne, zwlaszcza teraz gdy za 2tygodnie wychodzilabym za maz gdybym sie z tamtym nie rozstala. Absolutnie nie jestem zazdrosna ze byly wzial ten slub, to nie o to chodzi. mi po prostu tak nieprzyjemnie sie zrobilo ze z inna dziewczyna wzial slub wczesniej niz ze mna byl planowany. A teraz ide kosic trawe, bede pozniej :) Dziekuje wszystkim za odpowiedzi:)

Gość kamila223
tak, zgadzam sie z tym ze zaistnialo pokolenie telefonow, internetu a to wszystko zabija relacje miedzyludzkie. Padlam tego ofiara ale teraz juz sie nie daje. Terazniejszy zwiazek jest budowany na szczerej rozmowie:)

Gość nie jestes zazdrosna a jakos
o tym piszesz

Dzisiaj niestety młodzi ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać.Poza tym zastanawiaja mnie dwie rzeczy.Napisałaś,że nie jesteś zazdrosna a moim zdaniem szlag Cię trafia,że inna tak szybko się uwinęła i ona już jest mężatką a Ty nie.Bo ciągle podkreślasz,że nie jesteś zazdrosna ale teraz nadal marzysz o ślubie,obecnego partnera będzie też będziesz naciskać na ślub: "marze o slubie, jestem typem romantyczki dla ktorej jest to wazne, zwlaszcza teraz gdy za 2tygodnie wychodzilabym za maz gdybym sie z tamtym nie rozstała ".

Gość kamila223
nie prawda, obecnemu nawet nie wspomnialam o tym ze marze o slubie. i nie wmawiajcie mi ze to zazdrosc bo napewno nie, to jest tylko takie nieprzyjemne uczucie, 1,5 roku temu mi mowil ze kocha a teraz juz po slubie. szybciutko sie uwinal...

Gość spokojnie...to tylko awaria
byłą dziewczynę moego narzeczonego też bolało kilka rzeczy, które ogłaszała wszem i wobec: - że zabrał mnie na wycieczkę zagraniczną po 2 tygodniach, - że zaręczył się ze mną po 2 latach, a z nią po 6 nie chciał, - że jestem w ciąży (ona nie chciała dziecka bez slubu), itp itd... nie wiem, może kogoś to wzrusza, mnie osobiście drażni i wprawia w niesmak takie porównywanie, jak miałam ja, a jak ma ona. Widocznie jestem inna i bardziej odpowiadałam mu ,niż ona. Tak samo jest w twoim przypadku, więc nie ma co się porównywac.