Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudijakajkds

Liczenie kcal...Schudłam 11 kg ....

Polecane posty

Gość klaudijakajkds

Cześć od stycznia chudłam ok 11 kg wazyłam 78 kg przy wzroscie 173 teraz waże 67,68 kg a chciałabym tak około 60 kg ale jakoś mi sie to nie udaje te ostatnie kg są najcięzsze do zrzucenia . Od stycznia stosuje diete 1000 kcal ale jakos mi to juz nie pomaga :( Od tego tygodnia robie tak pon:600 kcal wt:800 sr:600 czw:800 pią:600 sob:800 niedz:1000 kcal Ćwicze: 200 brzuszkow , 200 poł brzuszkow , na nogi po 10 powtorzen , hula hop 10 min. Jak myslicie uda mi sie schudnąc te ostatnie kilogramy , czy jeszcze powinnam cos zmienic ??

Gość hej ja mam tyle samo wzrostu i
wazylam 90 kg,schudlam 16 kg,waze 74 kg i chcialabym wazyc 68 kg,nie wiem jaka masz budowe ale jak waze 68 kg to nosze rozmiar 38,teraz nosze 40 a gore juz 38,mam budowe typu gruszka,

Gość klaudijakajkds
Ja w sumie roz 38 gora i 38 doł.

Gość ho ho hoh
ciekwaw jak sie w te 38 mieścicie !!!!!!!!! mam 170 cm waże 75 i noszę 44 , więc nie klepcie głupot.

Gość elllala
ja mam 170 waze 60 czasem 61 nie przekracza 62 .zalezy od dnia ,tygodnia i wchodze w 38 rozmiar mam typ jablko ( budowa)

Gość klaudijakajkds
no własnie ty masz 75 kg i mierzysz 170 cm a ja mierze 173 cm i waze 67 kg czyli bys musiała wazyc 64 kg a nie martw się brakuje ci jeszcze tylko 11 kg :) Ps: Zalezy od budowy ja mam figure typu klepsydra wiec jestem proporcjonalna.

Gość klaudijakajkds
No wiec własnie a po 2 rozmiar rozmiarowi nie rowni wiec lepiej się w tej kwesti nie poruszac bo się pokłócimy.

Gość schudlam juz 16 kilojeszcze
6 przedemna,bede wazyc tyle co kiedys,jakos nie mam juz motywacji,nie chudne od 2 miechow,ale dlatego ze robite tego co wczensiej,juz dobrze wygladlam i sobie odpuscilam aha,kazdy ma inna budowe ciala i wage,jak komus mowie ze waze 74 to nikt niewierzy,daje mi 65 kg