Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klusek84

Obmacywanie w autobusie lub pociagu

Polecane posty

Gość Pomarańczowa Zocha
A tam miałam. Najpierw się upewniłam, że za tyłek łapie mnie małolat, który stoi za mną, potem pozwoliłam mu się nieco porozkoszować "zdobyczą" (nie powiem, ale nawet było to całkiem fajne :) ), następnie powoli się do niego odwróciłam, maślanymi oczami spojrzałam mu głęboko w oczy - pewnie mało już brakował, aby się spuścił w spodnie :P , a następnie bez pardonu strzeliłam go z liścia, że aż go odrzuciło na dobre 2 metry :D Czerwony jak cegła, natychmiast znalazł się na drugim końcu tramwaju i uciekł na najbliższym przystanku. I pewnie więcej takich zabaw już nie próbował :D

Gość podniecona_laska
Tak mialam przygode taka w pociagu, bylam podniecona I spragniona sexu, zaczelam sie masturbowac (bylam sama w przedziale) czerpiac przyjemnosc z rozkoszy ktora sama sobie dawalam:) gdy szczytowalam nagle do mojego przedzialu weszedl pan okolo 40l dodam ze mialam wtedy 21 l , spojrzal na mnie I sie usmiechnal bo widzial co robilam :) spogladal na mnie ja na niego troszke sie speszylam ale zaczelismy rozmawiac widzialam w jego oczach ze ma chrapke na mnie, zapytal sie czy moglby sie przysiasc no I jak usiadl kolo mnie tak we mnie sie obudzil wulkan, no I sie rozkrecilo, zaczelismy od macanek a skonczylismy na przygodnym sexie:) niedy nie zapomne tego, mam nadzieje ze kiedys mi sie uda przerzyc cos podobnego. :)

Gość podniecona_laska
Tak:) casami mam taka chcice ze wystarczy jaby mnie ktos za muszelke zlapal to juz jestem jego :) podnieca mnie sex z obcym mezczyzna ktorego nie znam wogole:)

Gość podniecona_laska
70 C :) ja tam jestem zawsze napalona :D

Gość podniecona_laska
Kielce, a ty? :D

Gość podniecona_laska
Johnzotwocka zawsze sa pociagi gdzie moglibysmy sie spotkac kiedys :D:D:D

Gość podniecona_laska
Johnzotwocka skad jestes? :) musielibysmy sie zgadac co do pociagu :D :D:D 24wiosenki mam :D

Gość podniecona_laska
ja jestem ze scyzoryków i z warchołami sie nie rucham

Gość podniecona_laska
krutka spudnice, umyje tfasz, dópe i możemy sie piepszyć Kamyl

Gość podniecona_laska
oczywiźcie, wtedy się lepiej ślizga, całkem to pszyjemne

Gość podniecona_laska
johnzotwocka, nie starczy mi dópy, rzeby was obdzielić wrzystkich

Gość podniecona_laska
ktoś sie pode mnie podszywa. Fajnie że sie tak interesujecie mną johnzotwocka-nie umówie sie na seks, jestes nachalny frajer. Weź zajmij sie swoimi sprawami :) nie kochalam się z opbrzezanym ,wiec nie wiem jak to jest Kamyl jaka spódnice? nie umawiam sie z tobą, spiehdalaj stad

Gość podniecona_laska
obrzezam zębami każdego fiuta gratis do każdej usługi :D

Gość podniecona_laska
preferuje tylko panów po 40-stce podróżujacych pociągami, nie umawiam sie na seks przez internet interesuje mnie tylko przypadkowy seks, wiec spadać frajerzyny :P

Co za wieprz sie za mnie podszywal I zarezerwowal mi nick!!!!! Moj ostatni post sie konczy o godz 12.48!!! A dalej to nie ja!!! Jonhz otwocka odezwe sie :)

Musialam wyjsc na chwile z domu a juz wredne szuje sie podszywaja pod moj nickname!!! Chcialam zaczernic moj nick ale juz ktos to zrobil I musialam zmienic na nowy!!! Mam170 cm wzrostu jestem blondynka o dlugich jasnych wlosach, brazowe oczy. Szczupla 63kg :) nie umawiam sie na sex bo tak jak pisalam.