Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny25

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość Czarny25

Witam. mam pewien problem gdyż kochałem się z moją kobietą dwa dni temu. Była dziewicą teraz mówi mi że ma bule brzucha, nie chce jej się jeść i chce się jej wymiotować. Przed dniem kiedy kochaliśmy się mówiła że boli ją brzuch to dla tego że następnego dnia po fakcie dostała okresu, kochaliśmy się bez zabezpieczenia ale ja nie dokończyłem roboty w połowie przerwano nam. Czy to możliwe że jest w ciąży czy to tylko objawy tego że był to jej pierwszy raz ? Dzisiaj jest trzeci dzień od momentu kiedy to robiliśmy

Gość zxcvbn
po 2 dniach nie ma objawów. Test po min. 14 dniach Ma okres więc o co chodzi?

Gość 78968422fafafgaag
nie kochałeś się z kobietą tylko z gówniarą niedojrzałą do seksu, tak samo jak ty jesteś niedojrzały. gratulacje tatusiu

Gość Czarny25
78968422fafafgaag nie wiem czy jestem taki niedojrzały bo wiek mówi sam za siebie i mój i jej. chodzi o to że mam w życiu pierwszą taką sytuację. Ma okres no niby pięknie ładnie ale przecież czasem można zajść w ciąże a kobieta może krwawić i tak. Czy te objawy że nie chce jeść źle się czuje i czuje coś dziwnego w brzuchu co w ogóle nie jest związane z miesiączką może mieć przyczynę w tym że to był jej pierwszy raz ? a może związane jest to z tym że nasz związek omal się nie rozpadł i teraz wszystkie te przyczyny mogą być spowodowane po przez ogromne emocje ?

Gość yyyyhhihihi
krwawi bo to jej 1 raz, uspokoj sie, jaka ciaza??