Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralina karolinaa

ile szafek/szuflad zajmują rzeczy waszych niemowlaków???

Polecane posty

Gość koralina karolinaa

urządzam pokoik i zastanawiam się jak to wsyzstko zmieścić. czy ubranka macie posortowane wg rozmiarów w jakichś pojemnikach/pudełkach czy leżą luzem na półkach??

Gość bombiicha
Ubrania.leza na polkach w aktualnym rozmiarze. ubrania mniejsze pakuje w pudla i wynosze na strych. ubrania na wyrost trzymam tez w szafie dziecka,ale z tylu. Mam dla niej jedna szafe,ktora ma 3 poziomy i jedna sztange na wieszaki. mamy tez komode -tam trzymam koce,bajeczki i plyty cd

Gość 3 duże kartony z Ikei. Nie
mamy jeszcze mebli, dopiero się wprowadzamy i urządzamy.

ja mam w jednej szufladzie body( krotki rekaw,dlugi i na ramiaczka) w drugiej koszulki na krotki rekaw,w kolejnej koszulki na ramiaczka,potem sukienki ,a w kolejnej getry /leginsy,jeszcze w innej rajstopy ze skarpetkami,na pólce wszystkie spodnie, w szafce swetry i dresy,na półce koce/kocyki,posciel na zmiane i w ostatniej "rzeczy po domu"( mam tu na mysli bluzeczki ktore zakladam jej jak sama je itp ktorych nie szkoda wyrzucic).jest to duza komoda ale chciałabym mieć jeszcze szafe bo ciasno mam z tymi ubrankami.ubrania o ktorych wspomnialam sa na teraz,te troche wieksze mam w oddzielnej naszej szafie. polecam zakupic duza komode i szafe np narożna.

Gość szafa mojego syna 8 msc
to jedna komoda, 4 szufladowa. Rzeczy za małe/za duże wyniosłam w pudłach do piwnicy.

Gość zonaKraka
Jednka komoda z trzema dużymi szufladami- w dwóch są ubranka, w trzeciej zapas pieluch, chusteczek, kocyki, teraz też pościel weszła. A ubranek ma sporo. Za małe idą na strych, za duże czekają w pudle w szafie. Do tego pudlo z zabawkami.

Gość Moja ma 2 latka ale nadal zajm
uje tyle co niemowlak :) oprócz zabawek :) Szafa mojej córki to komoda która ma 9 szuflad. Tam trzymam to co na bieżąco nosi. Wieksze trzymam w szafce na 3 innych półkach. Jest jeszcze szafa z wieszakami ale tam mało co wisi. Mam tez 2 półki na pieluszki, chusteczki, olejek itp.