Gość mjnhbgvfgtyhj Napisano Lipiec 3, 2012 Jestem z nim od jakiś 6 miesięcy i robimy to od niedawna, przed nim miałam tylko jednego więc w tych sprawach jestem średnio doświadczona dlatego opiszę wam seks z nim i odpowiedzcie czy z nim wszystko ok i czy to normalne ? Pierwszy seks z nim trwa jakieś 2 minuty bo zaraz kończy i nawet mi o tym nie mówi tylko dopiero z czasem zauważam że tam na dole ma flaczka, ostatnio nawet zsunęła się gumka bo nic nie powiedział :/ Po jakiś 15 minutach zaczynamy znowu i kończy po jakiś 3 minutach, po godzinie chce jeszcze raz bo oczywiście ani razu nie doszłam, zaczynam go pobudzać i nawet mu staje ale jak tylko założy gumkę i chce na nim usiąść to totalnie mu opada i robi mi się strasznie przykro bo mam wrażenie że w ogóle go nie podniecam :o Ile raz facet może jednej nocy kochać się z dziewczyną bo mój jest w stanie to zrobić tylko dwa razy potem już mu w ogóle nie staje :/ No i czy to normalne że jak robie mu loda to przez 2, 3 minuty jest twardy i widze że mu dobrze ale po chwili zaczyna mu opadać i wiem że już nic z tego nie będzie. On ma 30 lat i mówił że przede mną miał 8 kobiet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach