Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona89

mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość zmartwiona89

Witam dziewczyny. Moja miesiaczka spoznia sie 5 dni.. boli podbrzusze , ale okresu nie ma.. szyjka macicy caly czas otwarta , temperatura normalna w pochwie 36,7 , czasami 36,5... mozliwosc ciazy hmm nie sadze.. nie wspolzylam osttatnio z nikim , jedynie seks oralny.. czy jakims cudem moglam sobie wprowadzic nasienie do pochwy? schizuje.. co o tym myslicie , jest mozliwa ciaza ? czy po prostu pogoda , stres z praca , przeziebienie a moze jakas choroba wplywa ze nie mam miesiaczki?? pomozcie

Gość fleuramour
nie sądzę żebyś była w ciąży. czy twoja miesiączka jest regularna? Mi okres potrafił się spóźniać 2 miesiące mimo, że nie doszło do żadnego stosunku płciowego. ciąża w twoim wypadku jest raczej niemożliwa

Gość zmartwiona89
zazwyczaj miesiaczki wystepowaly co 35 , 36 dni.. dwa miesiace temu wystapila po 31 dniach.. dzis 41 dzien i jak nie ma tak nie ma

Gość fleuramour
nie współżyłaś więc masz odpowiedź ;)

Gość zmartwiona89
a nie moglo mi zostac troche spermy na rekach i przez przypadek..

Gość fleuramour
plemniki żyją krótko na otwartej przestrzeni. podczas wytrysku jest ich bardzo wiele a do samej komórki trafia jeden. Nie jest łatwo o zapłodnienie. Tym bardziej, że nie doszło do wytrysku w środku.

Gość zmartwiona89
poza tym taki ciagnacy bol podbrzusza az do pochwy.. co jakis czas

Gość zmartwiona89
obys miala racje.. strasznie sie boje..

Gość pewnaniepewnaosoboa
przytoczę ci historię pewnej mojej koleżanki. współżyła z chłopakiem w dzień owulacji *dzień płodny* z tym, że był to stosunek przerywany. Miałą silne bóle brzucha, wymioty, podwyższony apetyt. nie dostała miesiączki przez 2 miesiące. Zrobiła test ciążowy i wyszedł pozytywny. U ginekologa dowiedziała się, że ma problemy z szyjką macicy.

Gość zmartwiona89
czyli uwazasz , ze raczej ciaza nierealna tylko mam jakies problemy?? zreszta miesiaczka co 35 , 36 dni to juz jest cos diwnego chyba..

Gość fleuramour
idź po prostu do ginekologa, on się bardziej na tym zna ;)

Gość zmartwiona89
jutro chyba sie wybiore..

Gość fleuramour
ginekolog jeśli jest dobry to wizyta u niego może być na prawdę spokojna ;) najlepiej idź prywatnie. i opowiedz mu o wszystkim. pewnie wykona też cytologię jeśli to twoja pierwsza wizyta. a jeśli powiesz o swoich doległościach to da ci skierowanie na kolejne badania

Gość zmartwiona89
nie nie , to nie jest moja pierwsza wizyta .. chodze prywatnie.. a moze lepiej bylo by sobie beta hcg zrrobic?

Gość fleuramour
najpierw idź do ginekologa :)

Gość zmartwiona89
ok poslucham Cie i jutro pojde... ale strasznie sie stresuje..

Gość zmartwiona89
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość za granicami
Czesc dziewczyny moze pomozecie mi . Mam krotkie cykle od 23 do 27 i czy mozliwe jest ze zaraz na nastepny dzien zaczely mi sie dni plodne ? wydaje mi sie ze tak poniewaz wszystko na to wskazuje pobolewa mnie podbrzusze , pojawil sie sluz tzn moze nie akurat jak bialko jaja kurzego ale najpierw byl bialy i gesty potem juz normalny tak jak przy owu . caly czas boli podbrzusze . zazwyczaj mam sucho odrazu po @ a teraz wlasnie tak i mam pytanie czy w takim sluzie moga przetrwac plemniki?czy mozliwe jest zajscie w ciaze tak odrazu po albo i w ostatni dzien @?

Gość zmartwiona89
bylam dzis u ginekologa.. ciazy nie widzi ..macica nic nie jest powiekszona.. dostalam tabletki na wywolanie i wyregulowanie cyklu.. do tego mam zapalenie jajnikow ;(

Gość kasiak1988
hej dziewczymy pisalam wczesniej do was czy jest prawdopodobne ze moge zajsc w ciaze w 6 dc jak juz mi nic nie lecialo i na nastepny dzien zaczelo mi sie jajeczkowanie. Od czasu tego ostatniego dnia @ mineloy 4 dni i w pierwszy dzien mialam niewielkie plamki na majtkach tak jakby krew tylko ciemna . Podejrzewam ze moze i byly to resztki z @. Przez wszystkie te dni boli mnie brzuch , mocniej niz normalnie przy jajeczkowaniu , wczoraj mnie kuly raz lewy jajnik raz prawy , raz mnie tak zakul ze zwinelam sie z bolu. dzisiaj natomiast kul mnie bok brzycha po prawej stronie ale nie dlugo tzn jakies 15 min. wogole dzisiaj zle sie czulam taka rozpalona na twarzy sie czulam sprawdzalam reka czola i tak bylo cieple jakbym miala podwyzszona tem , mie moglam jej zmiezyc poniewaz bylam w pracy i wogole jakas dzisiaj otepiala bylam a i dzisiaj rano znow zauwazylam 2 plamki na majtkach ale to nie byla krew chyba abo i byla ale miala kolor takiej kawy z mlekiem 2 malutkie plamki. sprawdzala palcami pochwe i mam napuchnieta. co o tym myslicie ?