Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooooooooooyyy

Wiecie jak w dzisiejszych czasach mówi się na dziewczyny/kobiety ??

Polecane posty

Gość ooooooooooooooooooyyy

laska i lachon pewnie znacie, dupa tez ale nowym hitem ktory czesto slysze jest... ŚWINIA !! :D i po co była Wam potrzebna ta rewoulucja, feminizm skoro cofacie sie do tylu :O Walczycie o prawa kobiet ale tak naprawde ponizacie sie, jestescie traktowane jak wór do ruchania, jak cos co mozna szybko kopnąc w dupe bo zaraz pojawi sie inna chętna, zagubiona potrzebująca ''milosci'' :D

Gość genowefa z pigwy
"cofacie sie do tylu" - a można cofać się do przodu?!

Dla ciebie wszystkie kobiety to wór do ruchania??? Gdyby nie taki wór to by ci kurwa nawet nie stanoł debilu.

Gość ddszzzza
świnie :O

no i kolejny pokrzywdzony frustracik, strasznie was duzo po tym swiecie biega

Gość stanął!!
analfabetko

Gość ccccvxx
potwor czy nie potwór liczy sie jedynie otwór. a faceci sa traktowani jak żywy wibrator i niekonczaca sie karta kredytowa ktorej nie trzeba splacac ;p pozdrówki dla facetów ktorzy tyrają na nie swoje dzieciątka na żonki ktore omamily ich swoim worem do ruchania i wykorzystuja ich na prawo i lewo, pozwalajac nawet dla swojej przyjemnosci korzystac z wora nawet najlepszemu kumplowi swojego męzusia

Gość ccccvxx
nawet nie wiecie ile jest glupich tępych fi.utow ktorzy dali sie wrobic w konia i jedza z reki lampucerom manipulatorkom ktore osiagnely swoj cel - zaciagnely na haczyk chłopaczka pod ołtarz, zbrzuchacily sie a on caly w skowronkach zbudowal dla niej dom, zaciagnal setki kredytow, kupil super auto i co roku daje sie ciagac na egzotyczne wycieczki a laska go nawet nie kocha , za to kocha wygodne zycie u boku pracowitego głupola prawdajest taka ze jak laska jest kuta na 4 giry to sobie na nia mow jak chcesz, swinia czy nie swinia a ona z ciebie zrobi zlotonosną kure, sie nawet nie obejrzysz, bo taka prawda ze kutas bez cipki daleko nie zajedzie a kobieta umie to wykorzystac na swoja krozysc oczywiscie sa tez skromne uczciwe kobiety, marzace o prawdziwej milosci ale one szukaja skromnych uczciwych gości ktorzy nie nazywaja kobiet swiniami także - świnie maja to na co zaluguja- wieprzy i vice versa

Gość kasaa
Załosny frustrat ,dziewczyna cie rzuciła że się wyżywasz?

Gość to jak taka super
nawet nie wiecie ile jest glupich tępych fi.utow ktorzy dali sie wrobic w konia... Wiemy. Były publikowane badania, z których wynikało, że co 3 dziecko nie ma zgodności genetycznej ze swoim oficjalnym ojcem. Co z tego wynika????? :)

Gość ccccvxx
to z tego wynika, ze sobie obrzucajcie blotem kobiety jak chcecie, mozecie sie smiac - a bo kobiety to swinie, tylko wyruchac i wyrzucic i ze gowno sa warte itd ale koniec koncow te najwieksze cwaniaczki potem jedza z reki tym swiniom i chlewik z nimi zakladaja i to one nimi rzadza a oni sie jeszcze ciesza wystarczy trafic na kumatą babkę i po was hah żal

Gość ccccvxx
ale mi wcale nie żal - bo tak naprawde ci z poziomu świni i wieprzka zawsze jakos do siebie ciagna i swoj na swego jakos zawsze trafia wiec nie żal mi ani świń ani wieprzków mój chlopak nigdy tak na kobiety nie mowi a ja go nie wykorzystuje bo lubie jak razem cos budujemy a nie ze tylko on a ja mu dam dupy i bedzie mi za to wdzieczny i sie zesra diamentami dla mnie no ale to juz zalezy od człowieka czy jest wlasnie czlowiekiem czy swinią ja sie nie krece wokol gosci ktorzy tak traktuja kobiety wiec leje na to czy ktos tak mowi na dziewczyny czy nie widocznie jest jakis powod i te świniątka sobie na to zapracowaly ale tak jak mowie, nie moj swiat nie moj chlewik wiec lata mi to ;p

Gość ccccvxx
no i co? zatkałłło kakałło haha

Nie "mówi się" tylko autor tematu i kilku jego znajomych tak mówią, co dobitnie świadczy o ich klasie

Gość ccccvxx
klasa spoleczna wieprzków ;p lol