Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaszczqua

Płaskie dziewczyny na basenie

Polecane posty

Gość płaszczqua

Zwracacie na nie uwagę czy jest wam to obojętne? Ostatnio mój kolega przestał się spotykać z nową kobietą, bo zobaczył jej małe cycki na basenie. Bez gąbki, którą zawsze miała w biustonoszu... Świat schodzi na cycki ;/

Gość megi be
ten kolega to prostak!!! nie wazne co się ma pod ubraniem, a ważne co ma w głowie.

Gość Prowokacja cycatej
Jak myslisz o ile jej ta gabka powiekszyla rozmiar?? 1? Smiech na sali.

Gość jaki palant
ja mam bardzo ładne ciało. W ubraniu jest bardzo atrakcyjne. Długie nogi, biust C, duże wcięcie w tali, naprawdę mam spoko figurę. Niestety mam pewien problem gdyż moje ciało jest poorane rozstępami. Mam również atopowe zapalenie skóry więc ciało nie jest za piękne. Bez ubrania. I nie wyobrażam sobie,żeby facet mnie zostawił bo by zobaczył na basenie,że moja skóra jest cała w rozstępach. Im szybciej by mnie zostawił z tego powodu tym lepiej ;)

Gość Prowokacja cycatej
Jak myslisz o ile jej ta gabka powiekszyla rozmiar?? 1? Smiech na sali.

Gość jaki palant
ale z drugiej strony nie wiem po co laski noszą te gąbki. Moja koleżanka, o której zawsze myślałam,że ma spory biust nosiła takie gąbki,że jak ją zobaczyłam w piżamie to się nieźle zdziwiłam. Niektóre jeszcze noszą takie majtki z gąbkami i wtedy mają spore pośladki, ładne, kształtne. Jak dla mnie to paranoja :D kogo się chce oszukac? ;p

Gość rtetrytuyi
ja mam bardzo ładne ciało. W ubraniu jest bardzo atrakcyjne. Długie nogi, biust C, duże wcięcie w tali, naprawdę mam spoko figurę. Niestety mam pewien problem gdyż moje ciało jest poorane rozstępami. Mam również atopowe zapalenie skóry więc ciało nie jest za piękne. Bez ubrania. I nie wyobrażam sobie,żeby facet mnie zostawił bo by zobaczył na basenie,że moja skóra jest cała w rozstępach. Im szybciej by mnie zostawił z tego powodu tym lepiej ja mam tak samo tylko nie mam rozstepow

Gość oxzy
no to wiadomo na co polecial

Gość jaki palant
a to co masz rtetrytuyi?

Gość megi be
niech prostak popatrzy na rozmiar swego buraka w gaciach :P Pewnie też będzie wypychał gąbkami!

Gość płaszczqua
no widocznie jej powiększały te gąbki o troche, może tworzyły sexy "przedziałek"? a zwykły strój... jeszcze uwydatnił ze niewiele ma...

Gość kasaa
widocznie zależało mu tylko na sexie...zrobił jej przysługę odchodząc bo przynajmniej pozbyła się idioty

jeśli ktoś się spotyka z kobieta tylko ze względu na rozmiar jej piersi to jest nic nie wart

Gość to po kiego
nos jakieś gąbkowane staniki???? chce oszukać rzeczywistość a potem się dziwi że ktoś kto został oszukany zwiał...