Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ladymakbet..

BÓL Jajnika a krążek nuva ring/ciążą??

Polecane posty

Gość ladymakbet..

hej, z góry przepraszam za temat typu czy mogę być w ciazy. prosze się powstrzymac od kąśliwych uwag. Liczę na pomoc poniewaz zaczynam się denerwować. Przez kilka m-cy brałam tabletki anty, nie służyły mi więc przeszłam na krążek. od rau od kolejnego cyklu po przerwie tabletkowej. mój gin mówił, żeby odczekac około 2/2,5 tyg żeby krążek nabrał mocy. Niestety miałam go 1,5 tyg i zbyt zaszalelismy z mężem tzn on skończył w środku. nie musze dodawać, że to był bardzo płodny dzień. czy będąc zabezpieczona- jak pisałam od wielu m-cy tabletkami i tym krążiem jest szansa na ciąże? w przypadku brania anty zupełnie nie liczylam dni płodnych natomiast jesli chodzi o nieznany mi krążek mam pewne obawy. dzis jest drugi dzień bez krąża, okres powinnam miec za ok 2 dni. od rana bardzo boli mnie lewy jajnik. nie wiem juz sama czy to na okres czy nie daj bozę na ciąże. wiem wiem, powinnam odczekać i gdy nie pojawi się okres zaczynac się denerwować, niestety już zaczynam mysleć, że może krążek nie zabezpieczal jeszcze jak należy. bardzo proszę o Wasze zdanie. pozdrawiam serdecznie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować