Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alergiczkaaaa

alergia i szkla

Polecane posty

Gość alergiczkaaaa

mam alergie a teraz latem to jest nie do wytrzymania problem w tym ze nosze szkla kontaktowe i nie wiem czy moge ich uzywac jesli mam ta alergie bo codziennie mi oczy lzawia i pieka a soczewek musze uzywac bo wymaga tego ode mnie praca bylam u okulisty ale on skwitowal ze to typowe objawy i dostalam specjalne krople ale nie za bardzo pomagaja (dla mnie wygladaja na zwykle) no a dalej nie wiem co z soczewkami...potrzebuje ich ale nie chce tez pogorszyc wzroku

Gość no dziołcha
w czasie alergii nie powinno sie nosic szkiel.jak mialas je przepisywane to okulista cie nie pytal czy jestem alergikiem? moze czas zmienic okuliste?

Gość no dziołcha
co to za krople w ogole?

Gość alergiczkaaaaaaa
no nie pytal sie:( ale dlaczego przy alergii nie mozna miec soczewek ja slyszalam ze jak sie ma cukrzyce albo chorobe przewlekla to tak ale zeby alergie?

Gość alergiczkaaaaaaaa
to sa CUSICROM 4% one tez mialy byc przy okazji wyleczenia zapalenia spojowek bo mialam przy okazji:(

Ja nosilam 6 lat szkla przy alergi. Jesli ci nie pomagaja wyprobuj najlepiej tabletki na alergie.

Gość alergiczkaaaaaaaaa
a mozesz podac nazwe tych tabletek?? bede wdzieczna

Gość pannaZ
Przy alergi nie powinno sie nosic szkiel kontaktowych to dziwne ze okulista cie nie poinformował.Ale skoro juz je masz to moze podczas alergi hjak jest najgorzej tzn lzawienie,pieczenie wystepuje to nie zakladaj soczewek jak troche przejdzie to mozesz sprobowac a poza tytm to nie masz okularow? zeby je zamienic na jakis czas z soczewkami?