Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brat Hipokratesa

Wszystkie chorby biorą sie z zanieszczyszczonego jelita ! Lewatywa.

Polecane posty

Gość Brat Hipokratesa

eżeli nasz układ trawienny źle funkcjonuje to zbierają się złogi i toksyny w całym organizmie! Wątroba źle pracuje, źle przefiltrowuje krew, powoduje to odkładanie się cholesterolu w naczyniach krwionośnych, powstaje piasek i kamienie w woreczku żółciowym, w stawach i mięśniach odkładają się sole, co powoduje choroby stawów. Jest wiele oznak, które wskazują na złą pracę jelita grubego, oto one: - zaparcie, gazy, nieprzyjemny oddech, na języku nalot (biały,albo szary); - nagłe bóle głowy; - lekkie stany depresyjne, apatia, rozdrażnienie, ospałość; - bóle i kurcze w brzuchu; - uczucie ciężkości w dolnej części ciała; - wypryski na skórze; - nieprzyjemny zapach ciała; - stolec oddawany z trudem, mamy wrażenie, że nie do końca się wypróżniliśmy; - wrzodowe zapalenie jelita (zapalenie śluzówki jelita grubego); - powstawanie wrzodów. ... http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_lewatywa_-_kiedy_czy_i_dlaczego_warto_oczyszczac_organizm_cz1.html

Gość Siostra wodorosta
Robie sobie lewatwy od 5 lat i wten sposb pozbyłam sie wielu chorób.

Gość po prostu spłyń :d
Lewatywka dobra rzecz akle trzeba wiedziec jak ja robic bo mozna sobie narobic szkody.

Gość Teżchcę
Siostro Napisz jakie rodzaje lewatyw sobie robisz? Jakie dolegliwości wyleczyłaś ?

Gość Siostra wodorosta
Chore zatoki to pierwsze co wyleczyłam, a do tego, zaparcia,bóle pleców, pozbyłam się syfów z twarzy i całego ciała, nawet zęby mi się wybieliły, koloryt skóry się poprawił, samopoczucie wzrosło o 500%

Gość Też biegam :)
aaa już jest wyżej :D

Gość bzdura straszna z tym burakiem
u każdego zabarwi on mocz na różowo dajecie sobie wciskać kit

Gość taliferoooo
a skąd wisz że u każdego ? :) u wiekszości, bo maja zruinowane zdrowie, ot tyle.

czyli lewatywa dla każdego, bo WSZYSCY mają zrujnowane zdrowie. to cud , ze w ogóle nasz gatunek jeszcze trwa bez obowiązkowych lewatyw. Zapytaj, jakiego chcesz lekarza, buraki barwią mocz ZAWSZE

ciekawe czy po lewatywach sprawdzaliście sobie barwienie moczu przez sok z buraka?:)

Gość patologia goni patologię
czyli lewatywa dla każdego, bo WSZYSCY mają zrujnowane zdrowie. to cud , ze w ogóle nasz gatunek jeszcze trwa bez obowiązkowych lewatyw. Nasz gatunek zyje ale z zarobaczonymi dupskami :-o a zrunowanie zdrowie ma wiekszosc, bo wpierdalaja samo gófno.