Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaa

Wczoraj ze mną pisał zupełnie normalnie ,a dzisiaj cisza...

Polecane posty

Nie mam pojecia co sie stało ... żyje i oddycha wiem bo siedział na facebooku poza tym odpisał mi smsa ,ale tylko dwoma słowami codziennie od 3 tygodni pisał po pare- parenaście smsów przeważnie on pierwszy wczoraj pisał też ze mna normalnie nawet sie sam chciał na spotkanie umawiac a dzisiaj .. nic .. napisałam do niego pierwsza gdzies o 11.30 jak tam w pracy . a on nic nie odpisał . potem pomyślalam ,ze mój były co jest zazdrosny a wczoraj sie nim widziałam mogł mu cos napisać i grzebac w moim tel wiec sie go o to zapytałam i przeprosiłam z góry jakby co a on napisał ,, nic nie pisał .." co myslicie o tym? Darować go sobie już?

facet ma o Ciebie zabiegać a nie Ty o niego! daj sobie z nim spokój bo będziesz tylko cierpiała....

wiem i jak dotad to on o mnie zabiegał.. a dzisiaj nie wiem czy sie coś stało czy co.. jeśli tak to chciałabym zeby mi to powiedział ,a nie zamilkł

Gość Pedro Rizzo
Wy laski potraficie sobie wkręcać:) Ja nie dalej jak wczoraj miałem taką sytuację, dostałem sms ode dziewczyny, ale miałem komórkę w innych spodniach, bo przebieram się w robocie. Skończyłem później i zanim się kapnąłem było już późno i nie chciałem po nocy dzwonić. A rano dostaję esa czy wszystko ok i czy się o coś obraziłem, że nie odpisałem. Zluzuj dziewczyno:)

no tak siedzi na fejsie to napewno sobie wkrecam ...

Gość mlllllll
Ma zly dzien / zaczytal sie w cos / ma ochote spedzic dzien sam ze soba ... wez wyluzuj kobieto

up

Gość pokąsana
Weź dziewczyno wyluzuj. Facet może był zajęty czy źle się czuł, miał pewnie zamiar do Ciebie napisac potem, a Ty od razu spanikowana, jakąś desperacką akcję odstawiłaś, że były coś pisze. facet na pewno się do ciebie zraził, bo nikt nie lubi desperatek i takich dziecinnych akcji. Nie odzywaj sie teraz do niego pierwsza.