Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lololil

Jakich tematów nie lubicie na Kafe??

Polecane posty

Gość lololil

Moje hity to: 1. Czy jestem w ciąży? 2. Czy jestem złą matką - i tutaj zaczyna się - bo nie daję dziecku słodyczy, nie solę, moje dziecko nie choruje, nie, wcale nie brzmi to jak wychwalanie się :-))) a wasze??

mnie powala temat typu-czy moge byc w ciazy jesli siedzialam chlopakowi na kolanach tylko w majtkach?

Gość sex sex seex
i raz jeszcze sex i pierolenie o sexie nie da sie tu porozmawiac normalnie a co do sexu sa inne fora specjalnie dopasowane do tego tematu

Gość koczzkodan
Ja najbardziej nie lubie tematow.o.aborcji,a w nastepnej kolejnosci o mleku modyfikowanym i sloikach. zawsze pisze sie te same suchary i zawsze jest rozpierducha

Gość rara rara
mi tak samo te o ciążę no i te takie obraźliwe jak ktoś wchodzi na forum o ciąży.. i pisze jak można rodzić dziecko, jak można chcieć mieć roz.... pochwę i takie tam..

Gość kkkoefvvf
- co robią wasze...letnie/miesięczne dzieci, bo moje.....

Gość rara rara
hahah no no kojarzę masę tych topików...

1.czy moge byc w ciazy 2. w co ubrac dziecko jak jest tak cieplo 3. czy dobrze sie odzywiam w ciazy..nie za malo nie za duzo jem 4.czy moge jechac na wakacje bedac w x tc

Gość bvfdvbds
"Zaczynamy staranka lipiec sierpień 2012". "Piękny komplecik dla 6 miesięcznej księżniczki"

a ja nie lubie prowokacji :D i bajkopisarstwa :) na których autorki sie kulają ze smiechu z naiwnych pozostałych wciągniętych w temat z kosmosu :D

Gość kkkoefvvf
ja nie lubię jeszcze tych zakłądanych w celu użycia sobie a jakiejś osobie np. "zosia to głupia krowa" albo "nienawidzę marysi":O

Gość bvfdvbds
A mnie jeszcze wkurwia jak pogromcy teorii spiskowych rozpierdalają każdy temat udowadniają, ze to prowokacja. Kiedyś tak mój temat rozwalili a ja miałam w życiu taką historię, że potrzebowałam wsparcia a tu co chwila "prowokacja, ale jesteście naiwni".

Gość bhmg
"Czy mam szansę znaleźć sobie kobietę, jeśli jestem XX-letnim prawiczkiem?" :D

Gość kkkoefvvf
fakt- czasem temat trudny- mógłby być prowokacją 9o w zasadzie wszystko może), ale całkiem do rzeczy a tam mądre, które nic nie mają do powiedzenia co rusz ze swoim talentem detektywistyczno-odkrywczym wyskakują:D

Gość tez obstawiam czy jestem
w ciazy "nowoczesne" i "staroswieckie" imiona,"krzywdzenie" dzieci imionami rozklapiochy i wiadra po porodzie diety cud spskowe teorie polityczne czepianie sie grubych, niskich, gejoiw, blondynek, warszawiakow, slazakow, wiesniakow.ladnych, bogatych , zydów, murzynow, arabowi.dziciatych, bzezdzietnych, karmiacych td jak sie wlamac do czyjejs komorki/lkompa bije mnie a ja go kocham pisanie prac magisterskich nie da sie zyc w tym kraju zabije sie,bo mam pyszcze, 5 kg nadwagi, krotkie nogi itp długosci penisow wklejanie genitalii obseniczne opoiwadania seksualnych gawedziarzy prosba o klikniecie , bo konkurs wierszyki o pieniadze na wesele ile wodki na slub

Gość teodorcia
O mnie tez szal ogarnia,jak widze walkowaniw,jakim imieniem sie SKRZYWDZI dziecko.