Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyk podlaski

Moja męska duma ucierpiała. Sukcesy byłej dziewczyny

Polecane posty

Gość informatyk podlaski

Mam 26 lat, jednak z powodu zawirowań typu dprecha i lenistwo (przyznaję bez bicia) dopiero teraz piszę inżynierską i będę chyba niebawem bronił się. Byłem na studiach dziennych na utrzymaniu rodziców, czasem jakieś zlecenie zrobiłem tylko. Niedawno gadałem z byłą dziewczyną. Okazało się, że zaczęła studia później ode mnie a w tym roku została magistrem. Fakt, że kiepskawego kierunku bo polonistyki:D i zrobiła prawo jazdy a ja po 5 prób zdawania zrezygnowałem. Dogryzłem jej, że i tak będzie bezrobotna a ja zbiję w branży It sporą kasę. Ona na to, że przynajmniej coś robi, stara się a nie siedzi w miejscu jak ja. Czy poważnie jej się udało a mi nie? Nie powiem trochę mi zaimponowała, ale tylko trochę bo ja zapewne niedługo sporą kasę będę trzepał

Gość a skąd wiesz, jak jej się
powiedzie dalej? Ja też skończyłam "kiepski" kierunek - a zarabiam sporo, chociaż wcale na to nie liczyłam. Pieniądze nie są najważniejsze. Najważniejsze jest mieć pasje, stawiać sobie cele i dążyć do nich. Jeszcze wszystko przed nią i przed tobą. Porażką jest nie to, że 5 razy nie zdałeś prawka - tylko, że zrezygnowałeś...

Gość buosx
przykry jestes i normalnie aż mi cie zal... myslisz ze obronisz inż. i bedziesz trzepal super kase? No prosze cie zeby dostac sie do dobrej firmy musisz miec mgr inż. i to z bardzo dobrymi wynikamy w przeciwnym razie prace moze i znajdzesz ale nie za jakies fenomenalne zarobki... a poddawanie sie po 5 niezdaniu prawka to bezsens, chociaz i tak smieszny niz dogryzanie bylej ze nie znajdzie pracy! nie zdziw sie jak znajdzie szybciej niz ty...

Gość hvbkmvbjmvj
tak, idz zwal konia i siedz dalej. znam takich 'bohaterów' jak ty.. /krowa co duzo muczy malo mleka daje/. Jestes jak mój były.. zenada. Gadac, paplac to potrafił, ale zrobić, przelecieć, pomyśleć czy zarobić to juz nie. Dlatego takich jak ty sie zostawia. Facet bez prawka to dlamnie farsa, zyj jak chcesz, ale widocznie tobie tez to nie siedzi i zdajesz sobie sprawe ze jestes beznadziejny, za to szacur, reszta dno.

Gość Jak sie jest zlamasem
To tak jest ;) a dobrze ci tak :)

Gość sfcdvs
nic nie zrobiłeś w życiu i nic nie masz. i jeszcze dogryzasz swojej ex. Ona i tak sie pewnie po waszej rozmowie cieszy ze nie jestescie razem, nic gorszego niz chlop niedorajda

Gość dedevfde
nie rtzeba byc super wyksztalconym by miec zajebista robote, ludzie poz awodowkach maja dobre posady dzieki znajomosciom:)

Gość informatyk podlaski
akurat informatyk mniej niż 2 tysiące nie zarobi chyba że kipeski a panna wyląduje w bibliotece za marne grosze i to niekoniecznie:D a jeszcze zaczyna jakieś badziewną szkołę policealną :D

Gość informatyk podlaski
Ester no ja też myślę, że żdne, ale skończyć informatykę to luksus:) miło że popierasz

Gość lukrecjaz malinowym
NO ALE ON SIE POROWNUJE,BO jeszcze nic nie skonczył a tak naprwde dobrze naie zaczął. ona ma chociaz pewne prawko

Gość za 12 min
sukces w oczach jednej osoby jest porazka w oczach innej ;)

Gość informatyku złamasie
Rozczaruję cię ale jeśli ona aktywnie szuka czegoś to i znajdzie a ty dalej siedź na dupie ciole🖐️ ale realia przygniotą cię jak się obudzisz

Gość informatyk podlaski
Myślicie, że jak znajdzie pracę w agencji to będę miał zniżki?:)

Gość informatyk podlaski
podszyw🖐️

Po pierwsze weź się do roboty, po drugie znajdź nową dziewczynę, będziesz mieć masę zajęć i wtedy przestaniesz się przejmować swoją męską dumą ;)

Gość informatyk podlaski
a prawko w końcu zdam

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
jej udało się zyc swoim życiem tobie udała się tylko zazdrośc :P

Gość ubieyriuebrziurbzie
a wiesz co to meska duma? to takie ' jestem glupi ale mam swoj honor chociaz nie wiem co znaczy to slowo' - meska duma to dla mnie pojecie troche osmieszajace faceta. Nie tylko ona do czegos doszla, sa miliony facetow, ktorzy dochodza dotego co ona. Kierunek moze nie jest najlepszy ale ona zawsze jest o krok do przodu, bez damskiej dumy, bo nie robi tego dla Ciebie tylko dla siebie

Gość informatyk podlaski
hha ale polonistyka to poracha

Gość informatyk podlaski
będę raczej miał kasę w życiu

Gość informatyk podlaski
i mam satysfakce ze ona bedzie klepac biede pewnie z jakims kretynem

Gość buosx
to najpierw miej a potem sie wypowiadaj bo do chwili obecnej masz wyksztalcenie srednie a ona wyzsze wiec nie wiem o czyn tu jest rozmowa a informatyka czy to jest jakis wybitny kierunek? nie rozsmieszaj mnie bo bawia mnie takie chloptasie w okularkach przed kompami ktorzy marza o realnej dziewczynie ale zostaja mi fantazje tylko...

Gość dsadsa
ja uważam ze już przegrales zycie . Za dużo jadu z ust ci kapie .

Gość bvc
a poza tym wszyscy zapominacie ze w Polsce 60 % studnentów to kobiety , a 40 % mezczyzni . Wiec facet po studiach to wieksze osiagniecie niz kobieta po studiach . Wiekszosc facetow jest zbyt leniwa zeby isc na studia .

Gość informatyk podlaski
nie jestem fajtłapą, a te jej wyższe to śmiech na sali

Gość informatyk podlaski
a rodzice pomagali mi finansowo bo w informatyka warto inwestowacv

Gość ale zryte prowo
hehe