Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyk podlaski

Moja męska duma ucierpiała. Sukcesy byłej dziewczyny

Polecane posty

Gość ale zryte prowo
akurat koleś ona szybciej coś znajdzie niż ty, informatykiem kiepskim jesteś skoro tak się ociągasz

Gość informatyk podlaski
O już widzę atakują mnie z rana pustaki pewnie po jakimś humanistycznym gównie:D

Gość ale zryte prowo
informatyk tobie daleko srać do mnie:)

Gość informatyk podlaski
ahahahahahahahahaha co skończyłaś? europiestykę politologię a może też polonistykę przyznaj się?

Gość informatyk podlaski
ludzie koncza beznadziejne kierunki a potem placz bo roboty nie ma

Gość Angelia
Jesteś typowym przykładem brzydkiego nieudacznika z polibudy lub ścisłego wydziału na uniwerku, który próbuje się dowartościować kosztem innych:). Może ona ma kiepawy kierunek, ale jest MGR, ma prawko, znajdzie pracę i nie jest nieudacznikiem placzacym na damskim forum:D

Gość zielona krowa
ciekawa jestem na czym najbardziej cierpi duma meska? ostatnio slysze o tym. A na tym ucierpiala jego meska duma a na tym... itd. co jest dla was wazne?

Gość jestem facetem ale nie mówcie
Nie chce mi się tego czytać jak przeczytałem wstęp. Kasa u informatyków to bujda na resorach. Dlaczego ?? Po 1 masę informatyków nic nie potrafi. Po 2 zarabiajątylko sqlowcy, sieciowcy i programiści. I ci nabijają średnią. Szary programista zarabia o 3tyś netto. PM menager 20 tyś i ma pod soba 4 - 10 osób. To już wiesz skąd wśród choćby programistów takie zarobki :) Po 3 Reszta z was skończy jako naprawiacz w sklepie komputerowym za 1500 pln naprawiacz pasjanka pani basi za 2000 możę za 2500 coś znajdzie... Wiec tak ta kobieta ma rację masz bzdurne pojęcie o świecie i nic nie robisz. Bo studia do zarobków nie są potrzebne a często są wrogiem. Gdybyś 5 lat poświęcił na naukę java developer miał ceryfikat mógłbyś liczyć na 3,5 - 5 tyś netto. A tak skończysz studia i będziesz w szarej dupie

Gość jestem facetem ale nie mówcie
Przeczytałem całość i powiem telko........ JA PIERDOLE Miałem takiego kolegę co poszedł na fizykę techniczną bo co on to nie będzie robił. Kuzynkę pielęgniarkę taką samą. I gościa co lubił matmę a poszedł na inflę dla kasy. Szczerze zadne z nich na tym dobrze nie wyszło... Chłopie powiedz mi co umiesz to ci powiem czy ty w ogóle 1500 dostaniesz. Jest nadprodukcja informatyków o której się nie mówi. Nadprodukcja budowlańców i na cholerę tam baby idą jak uprawnień budowlanych nie dostaną przed 30 a dzieci kiedy urodzą ?? Kierunkiem przyszłościowym jeszcze za moich czasów była inżynieria środowiska. Tylko że wybili wszystkich i rozwiązali kierunek. Dlaczego?? Bo na iś masz to samo co budowlanka + ochrona środowiska + cześć elektroniki i mechaniki. I jak tu się lubicie tak licytować to IŚ medycyna farmacja i dentystyka to najtrudniejsze kierunki. Nie jakaś mechanika gdzie uzywasz tylko matmy, informatyka gdzie masz matmę taką samą jak na kazdym wydziale a narzekacie najwięcej. I jedynie kodować się musicie nauczyć... Ludzie są śmieszni.. Sprawdźcie ile % odpada ludzi na rokach. Najwięcej będzie na EiT i IŚ. Idz sie chłopie utop będzie lepiej dla wszytkich.

Gość unicorn_
jestem facetem ale nie mówcie: dobrze prawisz, tyle naiwnych ludzi pcha się na tą informatykę nie zdając sobie sprawy z realiów rynku i pułapek jakie na nich czekają - i fakt bardzo prawdopodobne jest, że ktoś taki może skończyć z 1500netto, albo w ogóle nie dostać pracy... bo po takich studiach ich wartość na rynku jest żadna, chyba że ktoś naprawdę coś umie więcej - więcej niż inni studenci tzn. pasjonuje się czymś i zna to/umie naprawdę bardzo dobrze... dlatego zawsze mówię, że postawa to wybrać takie studia, które są zgodne z zainteresowaniami - prymitywnym debilem trzeba być żeby kierować się kasą jaką niby się będzie miało po skończeniu danych studiów... bo podstawa to być bardzo dobrym w czymś, niezależnie co to będzie, ale ważne żeby to było to co się lubi robić