Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole sie już powiesić

Muszę już zacząć chodzić do pracy, po raz pierwszy i KOSMICZNIE tego nie chce.

Polecane posty

Po pierwsze odpowiedzialność, ktoś tam na mnie czeka, jak nie przyjde to rozjebię komuś plany. Po drugie, moge coś spartaczyć, zepsuć jakiś sprzęt itp. Jestem dosyć mało rozgarnięta i boje sie, że nie zrozumiem wszystkich poleceń. No i przede wszystkim to mi sie nie chce. NAjchetniej bym tylko siedziała przed kompem. Z domu praktycznie nie wychodze. A teraz musze iść do pracy. Rozważam samobójstwo ;(

Gość 39423948
a masz juz jakąś pracę? Ja to bym chciała isc, ale nie moge nic znalezc

Długo szukałam, ale coś tam znalazłam. Mam 21 lat. Zaczynam odp przyszłego tygodnia, ale nie wiem, czy do tego czasu nie powiesze sie na własnym szaliku. Tak bardzo nie chce chodzić do pracy. W ogóle nie chce nigdzie wychodzić z mieszkania. Masakra!!

Gość chmurka891819
mam tak samo jak ty! skad jestes?

z bydgoszczy

Gość zioło thc
nie rób nic,żeby sobie życie zmarnować ja już siedzę 10 lat w domu bo też mi się nie chciało teraz nie mam nic i muszę wziąść w garść dupę i wyjechać zagranice oczywiście nie w ciemno bo do rodziny ale mogłam to zrobic już dawno ale nie bo czułam się wielką patriotką teraz czuję jeszcze wielką nostalgie ale to są ostatnie chwile do ruszenia sie w życie czuję że jeśli teraz nie zmienię nic to umrę idź do pracy wszystko się ułoży i dasz radę uwierz w siebie

Zioło thc, bardzo Ci dziękuje za te słowa ;*