Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xjustyna86x

Sukienka- wesele

Polecane posty

Gość modna
Jeżeli masz problem z wyborem sukienki czy dodatków ślubnych najlepiej udaj się do stylisty. Polecam salon Wizaż Adamczewska w Warszawie. Naprawdę warto, pełen profesjonalizm i nienaganna obsługa. Spróbuj, a będziesz wyglądała przepięknie na ślubie.

Gość niby
Nie dobierać dodatków. Nie kupować tej sukienki.

Gość xjustyna86x
Czemu nie kupowac tej sukienki? Co jest z nia nie tak?

Gość niby
koszmar, tandeta, okropność. 1.Mini z odkrytymi plecami i dekoltem (sic!) 2.Tandetny materiał 3.Przy tym rozmiarze to nieszczęśliwy wybór 4.Okropna faktura materiału zamiast zdobić szpeci 5.Plastikowe tanie koraliki w okropny sposób umieszczone na pasku Samo patrzenie na zdjęcia boli błagam nie! Proszę miej litość dla siebie i wyglądaj ładnie.

Gość xjustyna86x
To wg Ciebie ktory materiał nie jest tandetny?

Gość xjustyna86x
I pokaż która sukienka nie jest tandetna?

Gość niby
Już uspokoiłaś się. Powiedziałam ci moje zdanie nie wściekaj się tak. Dobrze ci radzę i tyle nie chcesz możesz zignorować ok? Wyzywanki na a to pokaż sa głupie. Teraz raz coś pokaże. później mogę ci poradzić jeśli będziesz chciała jeśli nie to przemyśl sobie jeszcze raz to co napisałam bo podałam konkrety co w sukience jest nieodpowiednie. Jaki materiał nie jest według mnie tandetny to dość prosta sprawa materiał o dobrej jakości, mięsistej strukturze, miły w dotyku a wizualnie sprawiający wrażenie przyjemnego dla ciała. Tutaj bardzo ładna czerwona sukienka: http://cache.net-a-porter.com/images/products/316314/316314_ou_l.jpg I zielona: http://cache.net-a-porter.com/images/products/314503/314503_ou_l.jpg i Butelkowa zieleń: http://cache.net-a-porter.com/images/products/313737/313737_ou_l.jpg

Gość opiopi
niby - ta środkowa zilona bardzo ładna. A do autorki - jestem przeciwna noszeniu marynarek do sukienki jeśli nie jestem w biurze.

Gość niby
opiopi -> 3 pierwsze lepsze sukienki miały być nie tandetne wiec nie trzeba było się zbyt wysilać.

HEJ. byłam w sobote na weselu i zauważyłam ze dziewczyny były ubrane bardzo ładnie, ale sukienki były proste, kolorowe, wrecz letnie, a nie wieczorowe za kolano i nir były to obcisłe sukienki....królowa zieleń i czerwień...

Autorko - Twoja sukienka ujdzie ale..inaczej wyglada sukienka na wieszkaku a inaczej na ciele NIBY- srodkaowa,.zielona sukienka super na wesele...reszta odpada ENOLA AX- hehehe mialas ja na weselu? masakra...ogolnie ladna sukienka ale wg.mnie na wesele nie psuje...to moje skromne zdanie

Nie podoba mi sie i nawet bym w sklepie na niej oka nie zawiesiła. Taka jakas dziwna no i brzydka jak dla mnie

Gość niby
*Angel* -> chyba sobie żartujesz....

niby - nie,nie zartuje....srodka ok ale reszta,jak dla mnie,za skromna na weselicho!! ENOLA_AX Angel jak ta sukienka wg Ciebie nie nadaje się na wesele to muszę niestety stwierdzić, że nie masz gustu.. mam gust ale wg.mnie ,sukienka,ktora pokazalas tutaj jest za odwazna na weselicho! Bardziej pasuje na randke albo na impreze ale nie impreze typu weselicho

Jeśli sukienka została juz zakupiona polecam dodatki w ciemnych kolorach np marynarka ale nie prosta spróbuj wyszukac coś z lekka koronka lub ciekawym krojem z rękawami odwijanymi na zewnatrz tak by na odwinieciu był kolor jasny lub jais ciekawy wzorek np. słodki malutki gruszek wtedy dobierasz bizuterie ciemna w kształcie kulek kuleczka czarna błysczaca na wisoorku i ciemna malutka kopertówka lub chanelkaa która troszke rozweseli tą sukienke. Zapraszam na practicalstyle.bloog.pl , gdzie doradzam, prezentuję i dziele sie ze swoim doswiadzcniem z zakupów :)

Gość co nie tak z nią?!
Rozmiar!!!!!!!

Gość ależ jej
jaj doradziłaś... ciemny żakiet? żaden żakiet tylko jasną chustę na ramiona, skromna biżuteria, sam łańcuszek złoty wystarczy. Kopertówka w odcieniu niebieskiego dla kontrastu. Moim zdaniem.

zalezy od gustu. moim zdaniem ciemny żakiecik koronkowy lub z fajnymi jasnymi odwienieciami ze słodkim groskziem nada uroku takiej stylizacji chusta postarrza nawet jelsi jest jasna nudzi ta stylizacje łacznie ze złotym łancuskziem który weżmie sie tam ni stąd ni z owąd i nikt nawet nie zauważy jego najmniejszego wpływu na ozywienie tych kolorów. Ciemny to wydaje sie byc smutna ale postawilam tu na klasyke klasyczna kokietowa czern w charakterze koronki lub groszku do tego makijaz delikatna kreska nad okiem i mocno wytuszowane rzesy. czarna mała kuleczka jako wisorek uwydatni dekolt i bedzie wzbudzała małe fantazje:) do tj stylizacji potrzebne są wdzieczne kształtem klasyczne dodtaki.

Gość honeybeeS.A.
Juz nie moge czytac tych zlotych rad . Sukienka oklepana I troche wyglada tanio. Jezeli mamy juz cos dobierac to: 1. Absolutnie nic na szyje. Sukienka ma te koraliki na pasku I to juz wystarczy. Drobne kolczyki perelki I ewentualnie bransoletka. I tyle.!!!!!! 2. Do narzucenia tylko cos krotkiego I prostego. Zakiecik lub rekawki. W kolorze jasnego koloru tej sukienki. Bez zadnych ozdob I bron panie boze koronek lub jakichkolwiek bufek , zmarszczen lub koralikow. 3. Buty w kolorze dodatkow czyli perlowe.

Sukienka nie jest zbyt udana ale kupiona wiec trzeba ja ratowac i to nie jakimis tandetnymi dodatkami w stylu byle jaka bransoletka bo byle jakosc juz z tej sukienki kipi moja wczesniejsz apropozycja rozweselilaby ta prostote wszytsko jest w tej sukience proste i nudne a małe faliste czy koronkowe poddzycoe pod zakiecik przynajmniej podkresliło by bioderka stylizacja nie była by taka nudna a biżuteria która podałam byłaby delikatna a jednak robiła swoje zmysłowośc i wdzięk sukienka sie nie udała ale można ją podrasowac troszke tylko jakiś pomysł. A jak ktoś tu ma dośc złotych rad to niech sam ich nie daje.. tym bardziej jesli nie sa one zbyt lepsze od pozostałych.. Każdy ma inny gust każdy podaje swoją propozycje więc nie oburzajcie sie na pomysły innych zwłaszcza że wasze nie musza byc koniecznie dobre. Pozdrawiam i życzę udanego wesela i dobrze skompletowanej kreacji.

Gość dghhdhjghdf
Sukienka jak dla kurwy.

Gość honeybeeS.A.
Sukienka jaka jest taka jest. Ale nie mozna do sukienki tak ozdobnej dodawac jeszcze koronki. To szczyt bezguscia I zabojstwo modowe.sukienka nie jest prosta I nudna tylko kolorowa I bogato zdobiona. I nie byle jaka bransoletka tylko taka, ktora pasowalaby do tych koralikow na pasku. I nie piszcie ze to rzecz gustu na forum na temat tej sukienki. Wymiana zdan to jest wlasnie forum.

Gość jejku - pomozcie!
mi sie zawsze podobaja te dluzsze wypowiedzi "niby" :) a ta sukienka czerwona ktora zaproponowalas jest przepiekna! tez nie lubie zbytniej extrawagancji ja ostatnio w s.Oliverze i w Mango przymierzalam piekne sukienki na weselicha - jeszcze sie nie zdecydowalam ale obie sa klasyczne w kroju i dlugosci okolo-kolanowej ;)

Gość niby
*Angel* -> Hmmm chyba wiem o co chodzi wolisz sukienki bardziej wyszukane a nie prostotę z której robi się szaleństwo dodatkami. Myślę że i jedno i drugie na wesela jest odpowiednią kombinacją. Nie wiem o której sukience piszesz gdyż na moim monitorze niestety żadna nie jest czerwona. Większość bardzo mi się podoba i jest nie banalna. Pierwsza fioletowa oczarowała mnie a nie przepadam za tym krojem (wyleciało mi z głowy jak nazywa się ten typ sukienkę z falbaną nad biodrami?) jednak ta bardzo mi się podoba. 3 kolorowy zip od razu przykuł moją uwagę, genialne pomarańczowe wstawki tworzą piękną figurę klepsydry. Jednak na wesele jest według mnie zbyt seksowna ale na randkę cudo. jejku - pomozcie! -> Przypuszczam że nie zawitam na długo. Po długiej przerwie trochę napisze więc miłego czytania:) S. Olivier ma czasem boskie kiecki. Nie lubię ich bazowych sportowych krojów jednak w sukienkach często trafiają w idealny środek prostota w ciekawym fasonie . Która nie jest banalna ani nudna. Tylko dobierać dodatki i milion różnych strojów. DO mango jestem uprzedzona. Czasem coś wypatrzę (zazwyczaj z najdroższej linii grrr...) i chodzi za mną przez kilka tygodni. Jednak już kilkakrotnie nacięłam się na jakość nieadekwatną do ceny. Teraz odwiedzam tylko outlet przynajmniej wiem że nie przepłaca. Swoją drogą w jaki inny sposób mogli by przeceniać rzeczy z 200 zł do 40?

Gość zakupo-holiczka
to fakt s.O ma przeboskie sukienki! jakbym mogla wykupilabym wszystkie ja ani mango ani zara... ich jakos zeszla dawno na psy...