Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xjustyna86x

Sukienka- wesele

Polecane posty

Gość red łajn
n owlasnie ! co sie dzieje z tymi firmami cholercia... coraz gorsze szamtki maja niestety... bo o H&Mach i innych tego typu to juz w ogole nie mowie :/ s.O trzyma jakosc - przynajmniej od kiedy sa na PL rynku nie wiem jak bylo wczesniej choc tez bardziej przypada mi do gustu ta bardziej elegancka linia ;)

Gość niby
Nie demonizowała bym tak strasznie h&m i innych tańszych sklepów. Nie jest to dobra jakość ale niska cena. Czasem to opłaca się dużo bardziej. Ja zawsze liczę sobie cenę na założenie. Dobra jakość jest konieczna w małej szafie, jednak w dużej to może być mieszanka. Ja gdy mam kupić coś klasycznego na lata np. żakiet lub coś w czym będę chodzić bardzo często np. sukienkę do pracy wybieram rzeczy lepszej jakości. Jednak gdy kupuje jakiś modny fatałaszek czy ciuch na jedne raz wtedy zawsze wybieram h&m. Np. koronka rozpinany sweterek z koronką w którym będę chodzić do pracy i założę z pewnością 30 raz lepszy materiał i większa cena. Koronkowa sukienka która ubiorę w lecie max 3 razy i prawdopodobnie tylko w tym sezonie gorszy materiał i mniejsza cena. Za dobrą jakość zazwyczaj trzeba zapłacić (trudno wymagać dobrej jakości od topu za 10zł). Nie lubię płacić więcej niż to koniczne za ciuch który przestane nosić przed tym aż rzeczywiście nie będzie widać na nim jakieś uszczerbki.