Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZłotyKabelek

Dieta 10-dniowa (5.07.12-14.07.12) GUBIMY 7-10 KG. KTO ZE MNĄ? :)

Polecane posty

Gość ZłotyKabelek

Wygląda on tak: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!! Dieta trwa 10 dni i chudnie się na niej od 7 do 12 kg. To jak, dajemy czadu od jutra? :classic_cool:

Gość _Hope_
Hmm może spróbuję, bo zastanawiałam się nad dietą baletnicy a ta dieta jest trochę do niej podobna :)

Gość pidżjoto
Ja próbowałam ale nie daję rady z jajkiem- po prostu tak śmierdzi w domu od gotowana i mam wrażenie że sama śmierdzę jajkami :( Da się zastąpić czymś ten dzień? To może jszcze raz spróbuję ;p

Gość ZłotyKabelek
No właśnie też nie lubię jajek... ech, nie wiem czy od jutra nie przejść na Dukana kiedyś na nim tak ładnie schudłam :P

Gość ulęgałka w paski z 3 piętra
woda, kawa i herbata tylko w 2 pierwsze dni? A później na sucho te jajka/?

Niezła, nie było ciężko, jak dla mnie. Po 8 dniach ubyło mnie 4kg. Niestety później istnieje duże zagrożenie jo-jo. Teraz zaczęłam ten schemat ponownie po około 1,5 miesięcznej przerwie - ZOBACZYMY :)

Gość merrrrrrrrrryyyyy christmas
popierdoliło do reszty :O Brak komentarza