Gość _Hope_ Napisano Lipiec 4, 2012 Witam! Chcę się was zapytać czy stosowałyście dietę baletnicy? Bo bardzo zależy mi na tym, żeby schudnąć już wiele razy próbowałam, ale na marne :( Nie wiem czy coś na niej schudnę. Wiem, że to trochę rygorystyczna dieta, ale może polecicie mi jakąś inną skuteczną, którą wyprubowałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _Hope_ Napisano Lipiec 4, 2012 Nikt nie odpowie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 6, 2012 dieta baletnicy jest podobna do diety 500 kcal napewno zrzycisz te 3-2 kg zalezy iloe wazysz jak wazysz wiecej naprawde wiecej niz powinnas schudziesz więcej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahahahc Napisano Lipiec 9, 2012 a na czym ta dieta polega? bo ja jestem niedoinformowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanka skakanka 0 Napisano Lipiec 9, 2012 kotek co robisz,że tak chudniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach