Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdasddddddddddddddd

Może ktoś wie ile średnio kosztuje prywatny występ ładnego chłopaka?

Polecane posty

Dla dwóch, trzech kobiet to miałoby być.

Koorwa to trzym ten kredens i nie pierrdol :D Facet zrobi wszystko za frajera🖐️

Chodzi mi głównie o zapłatę za samo erotyczne rozebranie się. Ewentualnie fajnie by było jakby jeszcze mógł się onanizować na pokaz, za to może nawet dodatkowa dopłata za to by była. Ale sam męski striptiz na osobności dla kilku osób najbardziej mnie interesuje. Na razie nawet nie wiem co tutaj jest tanio, a co drogo.

Tu takiego faceta nie znajdziesz. Tu sa same prawiki bez roboty i perspektyw na zycie 🖐️

Gość pokazywacz
hmmm, są faceci, którzy marzą o tym aby rozebrać się w obecności kilku kobiet i onanizować się przy nich :) np ja :)

ja nie prawik i nie bezrobotny,chętnie pokaże kilku laskom sprzęta.tylko uwaga! Czasem sam wystrzeli :-)

Zalezy- mozecie kogoś wynajać juz od 100zl, a może jakiś kolega zrobi Wam wystep za darmo? :)

Gość Pomarańczowa Zocha
Na wieczór panieński mojej psiapsióły zrzuciłyśmy się z dziewczynami na chłopaka, który szedł na całość - tzn. zrobił nie tylko odjazdowy striptiz, ale też mniej lub bardziej rozebrał ponad połowę lasek (niektóre nawet zupełnie do rosołu :) ), postawił oręż i pozwalał każdej z nas się nim zabawiać. Dwóm, albo trzem najbardziej napalonym (i pijanym przy okazji) nawet włożył na chwilę, ale żadnej nie pozwolił dłuższą zabawę - pozwalał dziewczynie się nadziać i zaraz uciekał, zdejmował gumę i zajmował się inną. Cały występ trwał ok. 1,5 godziny i kosztował nas, po stargowaniu, 2400 zł z dojazdem (na początku chciał 2500 + 300 za dojazd, ale po zaciekłych negocjacjach, zgodził się taniej. Namiar na kolesie wyhaczyła kumpela, od jakiejś znajomej, która organizuje różne imprezy i jego również czasami wynajmuje. Z tego co wiem, koleś regularnie występuje w kilku klubach w Berlinie.